• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamılelıkte kasılma ve sağ kasıkta bıçak saplanır gibi agrı

rabia12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
41
11
3
32
Çok önemli bir sorum olacak ben bir sabah saat 5 gbi sag belın asagı bolgesınden aşırı bir sancıyla uyandım kıvranarak o ağrı arada sağ kaşığıma vurmaya başladı gitmediğim doktor kalmadı hafif ıdrar yolu enfeksiyonun var taş kum apandisit vs yok dediler çocuk büyüdüğü ıcın bu agrı normal dediler çocuk da da birsey yokmuş şükür fakat benim bu ağrım sağ kasıkta sureklı var yatmama yatakta yavaş sekılde donsemde donmeme de günlük yavaş bıle hareket etsem bütün hareketlerim de engel bıçak saplanır gibi ağrı giriyor son günler de de istemsiz iç cekıyor gibi oluyorum karnım kasılıyor bu durumu yaşayan var mı nolur yardım edin artık dayanamıyorum bu ağrılara :(

Çok önemli bir sorum olacak ben bir sabah saat 5 gbi sag belın asagı bolgesınden aşırı bir sancıyla uyandım kıvranarak o ağrı arada sağ kaşığıma vurmaya başladı gitmediğim doktor kalmadı hafif ıdrar yolu enfeksiyonun var taş kum apandisit vs yok dediler çocuk büyüdüğü ıcın bu agrı normal dediler çocuk da da birsey yokmuş şükür fakat benim bu ağrım sağ kasıkta sureklı var yatmama yatakta yavaş sekılde donsemde donmeme de günlük yavaş bıle hareket etsem bütün hareketlerim de engel bıçak saplanır gibi ağrı giriyor son günler de de istemsiz iç cekıyor gibi oluyorum karnım kasılıyor bu durumu yaşayan var mı nolur yardım edin artık dayanamıyorum bu ağrılara :KK43:
Otururken bile aniden sancı girebılyor

Back