• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle olabılırmıyım ?

Ssedmikraska

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.805
1.719
133
herkese merhaba. uzun zamandır takıp edıyorum sıteyı. daha once uye olmustum fakat bu ılk konum ve. yerının doğru olduğundan da emin değilim, eğer yanlış yere açmışsam özür dilerim. 20 yaşında nişanlı bir kızım. 1 ay önce nişanlımla sürtünme ile beraber olduk. o zamanlar adet dönemim gelmişti. fakat hala adet görmedim. en son 23 martta adet görmüştüm. nerdeyse iki ay olacak. normalde de adet düzensizliğim vardı ama bu kez çok fazla uzadı ve hamıle olma korkusu yaşıyorum. hiç bir hamılelık belırtısı yok ama ben iki haftadır özellikle bu konu yüzünden çok streslıyım. midem bulanmıyor. göğüslerim de bir değişme yok. karnımda şişlik veya bir ağrı yok. idrara normal de de çok sık çıkıyordum şimdi de öyle. akıntı da aynı şekılde eskısı gıbı ekstra bır artış yok. kadın doğum uzmanına adet gecıkmesınden dolayı gıttım. hormon testı ıstedı. sonuçlara baktı iyi dedi. ulturasonla da baktı. yumurtalıkların normalden bıraz buyuk ama ıyı çalışmıyor dedı. bunun için bana adet söktürücü farlutal 5 mg verdi. gecen pazartesi gitmiştim doktora. bugun ilaç bitti ve ben hala adet görmedim. ultyurasonda bebek 6, 7 haftalıktan sonra fark edılıyor dıye bıraz endıselıyım. sız daha tecrubelısınızdır bu konularda. size de danısmak ıstedım. hamıle kalmış olabılırmıyım ?

çok tesekur ederım.

hamile olsan hormon testinde cıkardı kesin boşa korkunuz.yumurtalıkların iyi calısmıyorsa buda zaten adet düzensizliği yapar

ama testte sadece 4 hormon vardı. benım bıldıgım hamılelık hormonu bunlardan ayrı.

zaten ultrasondada gözükür iyi görmek için ilk 3 ay ultrasonla alttan bakıyolar ama iyi görmek için yumurtalıkların cok düzenli calısmıyorsa hamile kalmanda kolay olmaz

cevabın için tesekur ederım.:93: biraz daha bekleyecem. yıne olmazsa. test alacağım mecbur. aslında bu kadar kolay hamıle kalınmayacagını bılyıorum ama ıcımde bı kusku var sureklı ya hamıleysem diye.:44:

ben cok düzenli adet oluyorum ve cidden kolay kaldım kızıma.aslında kolayda ama kişiden kişiye değişiyor.adetin düzenli değilse kolay degil.ve hormon testiyle cıkardı bence rahat ol hemen test al ve yap için rahatlar en azından kolay bişey fiyatıda 5tl

ALLAH bağışlasın kızını.
ya fıyatı yuzunden degıl de nasıl desem çekınıyorum ıstemeye. zaten bu korku bana cok ıyı bır ders oldu. bir daha elinini tutmaktan baska bırsey yok evlenene kadar.

Son düzenleme:
Back