Acilde bisey yapabileceklerini sanmiyorumCanım bence randevudan önce acile gitseniz daha iyi
Şuan bulunduugumuz şehir farkli randevu aldigimiz sehir ankaraNeden acile gitmiyorsunuz?
Mesela nöroloji servisine yatış yapabilirler.
Yan etki azaltmak için ilaç, serum yapabilirler.
Hemen bunu da arastirayim umarim yokturBilgili değilim konuda ama Lewy body dementia diye bir rahatsızlık var Parkinson hastalığına benzer bir hastalık. Doktora gittiğinizde lütfen bir sorun olur mu? Parkinson benzeri bir hastalık.Onda halüsinasyon da olabiliyor. İlaçtan değilse eğer diye söyledim.
O zaman ilaçtandır ben sizi yanlış yönlendirmek istemem. Sadece doktorunuza bir sorun tedbir olsun diye söyledim.H
Hemen bunu da arastirayim umarim yoktur
Doktor parkinson teshisi koydu ve ilac baslatti
Ama ilaclardan once babamda halsinasyon hic yoktu
Insallah ilactandir bunu duymak beni cok mutlu ediyorO zaman ilaçtandır ben sizi yanlış yönlendirmek istemem. Sadece doktorunuza bir sorun tedbir olsun diye söyledim.
Umarım öyledir fakat doktora sormadan ilacı bıraktırmayın olur mu. Allah acil şifalar versin umarım bir an önce halüsinasyonlar geçer.Insallah ilactandir bunu duymak beni cok mutlu ediyor
Teskkur ederim
Evet sivi aliyorYeterince sivi aliyor mu ? Idrar yolu enfeksiyonu da sebep olabilir halusinasyona
Doktoru halsinasyon olursa kesin ilaci dediUmarım öyledir fakat doktora sormadan ilacı bıraktırmayın olur mu. Allah acil şifalar versin umarım bir an önce halüsinasyonlar geçer.
Haklisiniz ama gunler cok zor geciyordoktor afaki olarak 2-3 gun demiş yani 4 gun endişelenmek için erken gibi. biraz daha sabredin gecmezse bulundugunuz yerden randevu bulmaya calısın ya da acilden giriş yapın.
Hangi hastanede randevunuz?Doktoru halsinasyon olursa kesin ilaci dedi
Teshisi.koyan doktord hastaneden ayrildi
Baska ozeldeki noroloji doktoruna gittik ilgisinden memnun kalmadik
Onun icin ankaraya goturmeye karar verdik
Hem chek up da yapacagiz
Liv hospital cankayadaHangi hastanede randevunuz?
Devlet mi ünv hastanesi mi diye merak etmiştim. Umarım babacığınız ilacı değiştirince şifasını bulur.Liv hospital cankayada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?