• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halüsinasyon görenler ve ani tepkiler verenler...

Tugbademir

aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız...
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
673
5
116
arkadaşlar beni tedirgin eden halisinasyonlar görüyorum uykudan uyandırıyor beni..bi de gece korkup uyanmalarım oluyo..ani tepkiler veriyorum..herşeyden çabucak korkuyorum uçta tepkiler veriyorum..var mı bu tür şeyler yaşayan arkadaşlar?? zor durumdayım yaşam kaliesini çok bozuyo:///:çok üzgünüm:

canım benimde bazen öyle oluyor maalesef sanki yaşamadığım şeyleri yaşamışım gibi anlatıyorum halbuki öyle birşey yok yada farkında olmadan saçma sapan tepkiler verip olur olmaz cümleler kullanıyorum benim ikiz bebeklerim var aşırı yorgunluk ve strestendir diye düşünüyorum ama yardım almak gerekiyor tabi ben düşünüyorum açıkçası...mafoldumben

aynı dert bendede var :( bende gece 4 de kalkarım veya ezan okundugunda aklıma okadar kötü şeyler gelirki sanki ölücekmişim gibi veya mezardaım gibi oturur aglarım ezan sesi beni çok etkilio Allah günah yazmasın sabah ezanlarından çok korkuorum

Back