halsizlik

melisax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
3.220
1
66
Çanakkale
arkadaşlar geçen aya kadar fldır fıldır etrafta dört dönen,ve eşimi işe uğurladıktan sonra çocuklar kalkana kadar evimin işini bitirip günden daha fazla yararlanıyordum,yorgunluk nedir bilmezdim,geceleri 2saat ders çalışıp öyle uyurdum,şimdi ise gün bana yetmez oldu,inanın kolum kalkmıyo sürekli uyumak uyumak istiyorum çok halsizlik var bu aralar bende anlamadım gitti,sizce?gerçi bebekte istiyoruz bu 3 aydır ama olmuyodu sizce ondan olmuş olabilirmi varmıdır acaba bu ay??:1hug:

inşallah vardır canım allahım gönlüne göre versin
canım çocuklar demiştin kaçıncı çocuğu düşünüyosunuz merak ettim..

hayır canım benim 6 aylık bi oğlum var yeni doğum yaptım sayılır ikinciyi düşünüyorum ama 4 sene sonra falan zor olsunda yeterki olsun olmamasından iyidir canım bende hamileliğimin ilk aylarında çok halsizdim bu bi belirti olabilir 2 çocuğunu yaşları kaç? cinsiyetleri ne? seninki iyi cesaret ben 2.ye bile tereddüt ediyorum yani ama oğlum kardeşsiz kalmasın istiyorum....

cnm benim 10 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var allahım onlara uzun ve güzel günler nasip etsin inş.sağlıkla vallahi dayanamicam galiba birazdan çıkıp test alabilirim yanikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…