R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.377 3.785 173 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #1 kızlar bende sürekli halsizlik yorgunluk var bazen yolda zor yürüyorum. b12 ilacı içiyorum o kısmen iyi geliyor ama oda bitmek üzere ne yapmalıyım ne iyi gelir bu durumda
kızlar bende sürekli halsizlik yorgunluk var bazen yolda zor yürüyorum. b12 ilacı içiyorum o kısmen iyi geliyor ama oda bitmek üzere ne yapmalıyım ne iyi gelir bu durumda
minezmn41 💃🕺 Kayıtlı Üye 13 Eylül 2021 3.275 3.907 83 32 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #2 Kan tahlili yaptırdınız mı ? Tam kan tahlili . Belki bahar yorgunlukları da olabilir
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.377 3.785 173 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #3 minezmn41 .!.: Kan tahlili yaptırdınız mı ? Tam kan tahlili . Belki bahar yorgunlukları da olabilir Genişletmek için tıkla... vitamin ilaçları kullanıyordum zaten yine yaptırdım ama d vitaminim düşük çıktı sadece
minezmn41 .!.: Kan tahlili yaptırdınız mı ? Tam kan tahlili . Belki bahar yorgunlukları da olabilir Genişletmek için tıkla... vitamin ilaçları kullanıyordum zaten yine yaptırdım ama d vitaminim düşük çıktı sadece
minezmn41 💃🕺 Kayıtlı Üye 13 Eylül 2021 3.275 3.907 83 32 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #4 rainyy .!.: vitamin ilaçları kullanıyordum zaten yine yaptırdım ama d vitaminim düşük çıktı sadece Genişletmek için tıkla... D vit çok önemli ağızdan fısfıs satılıyor eczanelerde alabilirsiniz toparla bayaaa benimde hep dusuk cıkardı
rainyy .!.: vitamin ilaçları kullanıyordum zaten yine yaptırdım ama d vitaminim düşük çıktı sadece Genişletmek için tıkla... D vit çok önemli ağızdan fısfıs satılıyor eczanelerde alabilirsiniz toparla bayaaa benimde hep dusuk cıkardı
K Kahvetelvesimoon Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2018 3.994 1.666 133 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #5 Bendede yorgunluk var surekli yatasım geliyor kalkinca yorgunluk hissediyorum vitamin eksikligindenmidir acaba
Bendede yorgunluk var surekli yatasım geliyor kalkinca yorgunluk hissediyorum vitamin eksikligindenmidir acaba
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.377 3.785 173 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #6 Kahvetelvesimoon .!.: Bendede yorgunluk var surekli yatasım geliyor kalkinca yorgunluk hissediyorum vitamin eksikligindenmidir acaba Genişletmek için tıkla... olabilir tabi vitaminlerine baktır
Kahvetelvesimoon .!.: Bendede yorgunluk var surekli yatasım geliyor kalkinca yorgunluk hissediyorum vitamin eksikligindenmidir acaba Genişletmek için tıkla... olabilir tabi vitaminlerine baktır
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.377 3.785 173 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #7 minezmn41 .!.: D vit çok önemli ağızdan fısfıs satılıyor eczanelerde alabilirsiniz toparla bayaaa benimde hep dusuk cıkardı Genişletmek için tıkla... ilaç yazdı ama sadece ondan bu kadar kötü olmam normal mi
minezmn41 .!.: D vit çok önemli ağızdan fısfıs satılıyor eczanelerde alabilirsiniz toparla bayaaa benimde hep dusuk cıkardı Genişletmek için tıkla... ilaç yazdı ama sadece ondan bu kadar kötü olmam normal mi