Teşekkürler canım bi de bir sorum var canım benim ayağımın dış kısmı hafif yayıldı da bu ona da çözüm olur mu acaba ?
Olmaz çok esnek rahat ayakkabi giyiyorsan ondandir.Teşekkürler canım bi de bir sorum var canım benim ayağımın dış kısmı hafif yayıldı da bu ona da çözüm olur mu acaba ?
Canım ben Mart ayında ameliyat oldum benim 15 gün sonra ayağım daki bandaji açtılar ve şuan sadece spor ayakkabı giyiniyorum burda özel bir hastanede oldum ameliyatı internetten bende okudum ameliyattan önce[/QUOme
Merhaba, oncelikle gecmis olsun... mumkunse ameliyati hangi hastanede oldugun, yapilan mudahale ve ameliyat sonrasi durumun konusunda bilgi alabilir miyim ? Şu an benim durumun ameliyat duzeyinde ve bu yuzden arastirma surecindeyim. T tdilmecCanım ben Mart ayında ameliyat oldum benim 15 gün sonra ayağım daki bandaji açtılar ve şuan sadece spor ayakkabı giyiniyorum burda özel bir hastanede oldum ameliyatı internetten bende okudum ameliyattan önce
Merhaba, oncelikle gecmis olsun... mumkunse ameliyati hangi hastanede oldugu, yapilan mudahale ve ameliyat sonrasi durumu konusunda bilgi alabilir miyim ? Şu an benim durumun ameliyat duzeyinde ve bu yuzden arastirma surecindeyim. @superisi22kız kerdeşimdede var yanılmıyosam 2012 yılında ameliyat oldu iyi bir dr olmasına dikkat et sonrasında parmak arasına silikon bişiy koyması gerek adını unuttum şikayet şuan devam ediyor
Merhaba, oncelikle gecmis olsun... mumkunse ameliyati hangi hastanede oldugu, yapilan mudahale ve ameliyat sonrasi durumu konusunda bilgi alabilir miyim ? Şu an benim durumun ameliyat duzeyinde ve bu yuzden arastirma surecindeyim.Bir arkadaşımın iki ayağında da var
Tekinden ameliyat oldu ve düzeldi ayağı
Çok iyi bir doktorun yapması gereken, hassas bir ameliyatmış, epey araştırdı doktorunu
Ama ikinci ayağı için olmadı, çünkü ameliyat süreci ve ağrı durumu çok sıkıntılı, ameliyattan sonra da bazı komplikasyonlar çıkabiliyor.
Merhaba, oncelikle gecmis olsun... mumkunse ameliyati hangi hastanede oldugu, yapilan mudahale ve ameliyat sonrasi durumu konusunda bilgi alabilir miyim ? Şu an benim durumun ameliyat duzeyinde ve bu yuzden arastirma surecindeyim.ATTRAENTE
Merhaba, oncelikle gecmis olsun... mumkunse ameliyati hangi hastanede oldugu, yapilan mudahale ve ameliyat sonrasi durumu konusunda bilgi alabilir miyim ? Şu an benim durumun ameliyat duzeyinde ve bu yuzden arastirma surecindeyim. @superisi22
Ameliyatı özel bir hastanede oldu arkadaşım. Doktoru Cerrahpaşa nın doktoruydu, epey bir süre üzerine basamadı, bir ay evde yattı, sonra ayağı sargılı vaziyette 1 ayda koltuk değnekleri ile işe geldi. Ağrısı çok oldu, sargılar çıktıktan sonra uzunca bir zaman terlik kullandı, bir süre sonra baş parmağında uyuşmalar oldu, bir kaç kez parmağından iğneler yapıldı. Şimdi çok zaman oldu tabi düzeldi normal yaşamına döndü ama diğer ayağından ameliyat olmadı, tekrar çekemem o kadar acıyı dedi. Topuklu ya da dar ayakkabı giyemiyor hala, vida koyulan parmağı çok fazla baskıya dayanmıyor ama rahat ayakkabılarla bir şikayeti yok. Ameliyatını yapan doktor bu konuda ülkenin en bilinen doktoru ama sanırım yapılış şekli itibariyle zor bir ameliyat, Tahir Öğüt doktoru
Ameliyatı özel bir hastanede oldu arkadaşım. Doktoru Cerrahpaşa nın doktoruydu, epey bir süre üzerine basamadı, bir ay evde yattı, sonra ayağı sargılı vaziyette 1 ayda koltuk değnekleri ile işe geldi. Ağrısı çok oldu, sargılar çıktıktan sonra uzunca bir zaman terlik kullandı, bir süre sonra baş parmağında uyuşmalar oldu, bir kaç kez parmağından iğneler yapıldı. Şimdi çok zaman oldu tabi düzeldi normal yaşamına döndü ama diğer ayağından ameliyat olmadı, tekrar çekemem o kadar acıyı dedi. Topuklu ya da dar ayakkabı giyemiyor hala, vida koyulan parmağı çok fazla baskıya dayanmıyor ama rahat ayakkabılarla bir şikayeti yok. Ameliyatını yapan doktor bu konuda ülkenin en bilinen doktoru ama sanırım yapılış şekli itibariyle zor bir ameliyat, Tahir Öğüt doktoru
canım geçmil olsu ameliyat yılını malessef hatıryamıyorum Ankara sincan devlet hastanesinde oldu ameliyat yapan dr daha sonra sanırım lokma hekime geçti diye hatırlıyorum ismi uğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?