Gevmiş olsun. Ağrı falan oluyor mu annenizde? Ben spor ayakkabıda bile kemigimin Ağrıdıgını hissetmeye basladımAnnemde de buna benzer bir şey var ama tabanlikla idare ediyor.
Bu da ilerlemiş bir tablo. Boyle olur diye korkuyorum
İste ondan korktum. Su an kucuk ve mudahale edilmesi gerek sanırım. Operasyon haricinde baska bi yöntem var Mıdır acaba?Maalesef bunda. Daha beter oluyor yaşlandıkça.
Ağrı oluyor mu? Genelde ağrılı durumlarda operasyon şartmış. Malesef yas arttıkça buyuyormuş kemik. İnternetten bi bak korkunc görünüyor. Ürktüm oyle olacak diyeYa benim de buna benziyor ayağım ama doğumdan sonra oldu acaba bende de böyle kötü yönde ilerleme olur mu ?
. Operasyon haricinde baska bi yöntem var Mıdır acaba?
Oluyor ama bende varis başlangıcı da var ben ona bağladım ağrıyı hep tek çözüm ameliyat mı yani?Ağrı oluyor mu? Genelde ağrılı durumlarda operasyon şartmış. Malesef yas arttıkça buyuyormuş kemik. İnternetten bi bak korkunc görünüyor. Ürktüm oyle olacak diye
Yanlış ayakkabı secimi ya da genetik diyorlar. Benim ailemde yok ama ayaklarımın anasını ağlattım.Benim de ayagimda ilk resimde ki gibi cikinti var ama hayatimda hic topuklu giymedim.
Doktora gosterseniz?
Henuz doktora gorunemedim, internetten bir suru makale okudum geneli tek çözümün ameliyat oldugunu söylüyor.Oluyor ama bende varis başlangıcı da var ben ona bağladım ağrıyı hep tek çözüm ameliyat mı yani?
Geçmiş olsun arkadaşım cok üzüldümsenin derdin hakkinda bilgim yok ama benimde ayak problemim var.
2 haftadir ayaklarim ozellikle gece cok feci kasiniyor. Mantar desem yok mikrop desem yok o kadar titizim ki hijyenle alakasi yok doktoroda gittim zaten .
Ama yinede cok kasiniyor yara oldu her yerim kasimaktan.
Uyuyamiyorumda bu aralar psikolojik mi acaba belki biliyorsunuzdur.
Canım ya şu linki bana da atar mısın?Var ama videoyu yükleyemedim, link vermek de yasak diye biliyorum.
Özelden atacağım size.
Gerçekten etkili bir egzersiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?