• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla İlişkiler Ve Tanıtım!!

tugcicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
28
0
86
Ankara
''Halkla ilişkiler ve tanıtım'' mezunları ve şuanda okumakta olanlar buyrun bu da bizim sayfamız olsun akannehir

marmara üniversite halkla ilişkiler ve tanıtımda okuyorum 4 ay sonra mezun oluyorum inşallah :)

ben Sakarya Üniversitesi Ali Fuat Cebesoy Myo dayım,mayıs ta ben de mezun olucam inşallah..dgs ye girip özelden 4 seneliğe tamamlamayı düşünüyorum ama bi yararı olucak mı emin değilim..yani özelden 4 senelik mezun olmak 2 senelik devlet mezunu olmaktan daha fazla bir getiri sağlıycakmı bana bilmiyorum. bu konuda görüşleriniz neler ?fisfisfis

Merhaba arkadaslar,
Ben de halkla ilişkiler mezunuyum
tugcicek kesınlıkle gır derım sınava, ben Sakarya'da halkla ilişkilerden mezun oldum MYO'dan.
Dıkey gecısle Ege'ye geldım, Ege'den mezun oldum sımdı de yuksek lısansım bıtmek uzere,
ne olursa olsun her zaman arada fark var, sansın varsa degerlendır derım...

bende kocaelı ünv kandıra myo h.ilişkiler mezunuyum.bır sen ulusal bır kanalda muhabırlık yaptım sımdı evdeyım calısmıyorm kkızım buyusun tekrar calısacgm ınsallah

ben eşit ağırlıkçıyım ama bu bölümü yazmak istiyorum
ygs4ten alıyor sanırım ygs4 puanım 367
bu yıl için tabanpuanları acıklanmadı ama sizce bu puanla kazanabilir mym ?
başarı sıralamam ise 75216
yardmcı olursanız sevinirm kzlarr ...
ayrıca bu bölümün dersleri ve iş olanakları hakkında bilgilendirirsenz beni coookk mutlu edersinizz :)
bir de bu bölümden 4 yıllıga geciş varmı dgs'yle ??
cok sordum sanırmm kafamçokkarıştı
şimdiden tsklerrr a.s.

ben Sakarya Üniversitesi Ali Fuat Cebesoy Myo dayım,mayıs ta ben de mezun olucam inşallah..dgs ye girip özelden 4 seneliğe tamamlamayı düşünüyorum ama bi yararı olucak mı emin değilim..yani özelden 4 senelik mezun olmak 2 senelik devlet mezunu olmaktan daha fazla bir getiri sağlıycakmı bana bilmiyorum. bu konuda görüşleriniz neler ?fisfisfis

4 senelik mezun olmak elbette daha fazla getiri sağlayacak.en azından çalıştığın yerde konum olarak daha fazla yükselme şansın olacak,daha sonra eğer düşünüyorsan lisansüstü birşeyler yapabilirsin.

Back