Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okuyanlar veya mezun olanlar!!!

ShoPaHoLiC06

Reklamcılık mezunu ama Pastane sahibi:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
138
2
116
36
Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümündeyim.Kıbrısta okuyorum.3.sınfta Reklamcılık alanını seçicem..
lütfen halkla ilişkiler ve tanıtım bölümüyle karışmasın.bu reklamcılıkla alakalı bölüm..okuyanlar bilir zaten =) çok memnunum bölümümden opuyorumnanaktan

benimde halkla ilişkiler ve tanım olucak bugün ögrendim yerleşmişim bu bölümle ile ilgili bilği verebiirmisiniz iş imkanları felan.

ilk önce hayırlı olsun cnm..bölümnde başarılar.severek okucağın garanti.soruna gelince bnm bölümm reklamclık üzerine ama yine de bldiğim kadaryla bilgi verebilirim sana.halkla ilşkiler adı üzernde halkla olan iletişim.ve bu bölümde kendine özgüvenin olması şart.utangaçlıkmış,konuşamamaymış falan assla kabul edilemez.bol bol gündemi ve medyayı takip etmek gerekicek.ilk yıllarda medya ve insan üzernde halkla ilşkler dersleri görüceksin.her yerde çalşma imkanı bulabiliceğin meslek.ve şu sıralarda rövaşta olucak mesleklerden biri.artık uzmanlık yapmkta gerekicek bu bölm için.artık her önüne gelen halkla ilşkler bölümnde çalışamıcak.halkla ilşkiler bölümü üniversitelerde artık daha çok önde olmaya başladı.bu yüzden iş dunyasnda meznlar çalştırılmaya önm gösterildi.ve gösterliyr da.dershanlerden tutun,bankalara,otellere kadar çalşma hatta barlarda discolarda bile görülmeye başlandı bu meslek.her şirketin bi sorumlu halkla ilşkler departmanı var.ilk önce bnları bile düşünebilirsn..o yzden iş kaygısı yaşama cnm..güzellkle ve rahtlıkla bölmnde okucğna inanıyrum.şimdiden başarılar.ve tkrar tbrkler.bşka sorun olursa sorablrsn.bi de ders seçmlerinde ilk dönm dkktli ol.ortalaman yksek gelmesi için ilk kolay dersleri seç cnm:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…