17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklanan Halkbankası Genel Müdürü Süleyman Arslan tahliye edildi.
[/FONT] [FONT=pt_sansregular]
Radikal.com.tr - Haber7'nin haberine göre 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklanan Halkbankası Genel Müdürü Süleyman Arslan tahliye edildi. Dün Arslan'ın avukatı Prof. Dr. Ersan Şen tarafından yapılan tahliye talebi mahkeme tarafından kabul edildi. Arslan'ın bu sabah tahliye edilmesine karar verildi. Şu anda Aslan'ın tahliye işlemleri yapılıyor. SAVCI TANIKLARI DİNLEMİŞTİ
Aslan'ın avukatı Prof.Dr. Ersan Şen, konuyla ilgili soruşturmayı yürüten Savcı Ekrem Aydıner'e bir dizi tanık dinletme talebinde bulunmuş, talebi değerlendiren Savcı Aydıner, önceki gün Halkbank Dış İşlemler Daire Başkanı Hakan Aydoğan'ı dinlemişti. Talep doğrultusunda Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Osmancık doğumlu Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Ahmet Aksu, imam hatip lisesinin müdür yardımcısı ve okul projesinde görev alan 7 kişi tanık olarak dinlenmişti.
Allah'ım sen yedikleri tüm haram lokmaları en tatlı canlarından çıkar..ne aptal yerine koyulmaktan bıktık ne de aptal yerine koymaktan bıktılar..onca savcı atamaları emniyetteki değişiklikler babamın hayrına değildi bilindiği üzere..adam resmen köklü bir değişiklikten sonra oğlunu ifadeye gönderdikten sonra halk bankasının müdürü olacak adamın da çıkması şaşılacak bir durum değil..:S Allah fırsat vermesin diye diye helak oldum ama verdi kurban olduğum Rabbim..bakalım daha ne kadar at koşturacaklar bu memlekette..
Avukati "somut delil yok" diyerek savunmus... ayakkabi kutularindan cikan 4.5 milyon dolar somut delil sayilmiyor, hale bak... Ille de baklava mi cikmasi lazimdi kutulardan?
Yarin da bakan ogullari salinir. Bakalim onlara ne kilif uyduracaklar... Isin b..ku cikti.
Artık böyle..Doğruyu savunanlar,aydın insanlar içerde böyle başıbozuk şerefsiz soyguncular dışarda.İnsan yediremiyor kendine.Bu vatan için canını verenlere karşı utanıyor onların santim santim kazandığı toprakları biz metre metre satıyoruz ses çıkarıncada içeri alınıyoruz.Adalete bak sen.
Eki Görüntüle 978224
Şu olayı hatırladınızmı arkadaşlar????
Gerisini sizin vicdanınıza bırakıyorum.
En kısa zamanda bakan çoçukları ve zarrabda serbest kalmazsa, bu ülkede adelet yok(!!!!!!) Derim..........