Halkalida ev icin yardimci bayan ariyorum

nefertiti86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
81
5
98
Halkalida oturuyorum. Haftanin iki gunu yarim gun gelecek temiz, titiz, hizli, guvenilir, isini ciddiye alan, sorumluluk sahibi ev islerine yardimci bayan ariyorum. Ilgilenenler burdan ya da mail adresimden ulasabilir. ddyyllaa@gmail.com

Son düzenleme:
Halkalida oturuyorum. Haftanin iki gunu yarim gun gelecek temiz, titiz, hizli, guvenilir, isini ciddiye alan, sorumluluk sahibi ev islerine yardimci bayan ariyorum. Ilgilenenler burdan ya da mail adresimden ulasabilir. ddyyllaa@gmail.com

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL

Sedef46 birsey sormak istiyorum.
Madem ise bu kadar cok ihtiyaciniz var, heryere ayni seyleri hergun yaziyorsunuz da neden size is teklifi gelince ciddiyetle yaklasmiyorsunuz.? Gercekten cok merak ettim. Ben aradim sizi konustuk. Aksam ablama sorayim size haber verecegim dediniz. 3 gun sonra ben sizi aradim neden donus yapmadiniz diye. Bir numaranizi silmisim dediniz ,bir orasi bize uzak dediniz ,bir ben aradim ulasamadim size dediniz. Telefonu kaybeden ya da ulasamayan buradan yazar. Gayet aktifdiniz forumda. Ha isi begenmediyseniz o zamn ben sizi aksam arayacagim diyip insan bekletilmez. Siz bu kafayla daha cok yazar yazar durursunuz. Kolay gelsin size

siz bana internetten aldım dediniz numarayı benim sadece bu sitede ilanım yok .burda kayıtlı olduğunuzu bilseydim kesinlikle yazardım. ayrıca özrümü diledim nekadar mahçup olduğumu dile getirdim gereksiz suçlama yapıyorsunuz . yola gelince 2 kişi olarak çıkıyoruz yola ona görede vesait parası veriyoruz karşılamış olsaydınız sizinlede çalışırdık .demekki yol masrafını kabul etmediniz.beni tanımadan karalama yapmak sizinde kafanızın nasıl işlediğini gösteriyor

Siz bir zahmet edip verdiginiz sozu tutsaysiniz arasaydiniz, isinize saygi duyup kim hangi numaradan aramis diyip ilgilenseydiniz adam akilli ben zaten yola paranizi da karsilayacakstim. Ama arama zahmetinde bulunmayip sorumluluk sahibi olmadiginiz icin saglayacagim olanaklardan da haberdar olamadiniz.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…