Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Halkalı - Atakent Anaokulu Tavsiyesi

Bir adet ozi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
1
0
40
Merhabalar efenim..

3 buçuk yaşında bir evlat sahibi olarak, Eylül'de kreş/anaokulu'na başlayacak oğlum için; güvenilir, annelerin beğenisini kazanmış, temiz, iyi kalpli melek öğretmenleri olan, çocuğumu emanet ederken gözümün arkada kalmayacağı, çocukların ruhuna hitap eden, onları anlayan, iyi bir eğitim alacağı anaokulu arıyorum.. tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Not:
Birinci tercihim; dini egitim veren bir yer olması. Lakin hiç bir vakfa veya derneğe bağlı olmasını istemiyorum..
Diyanetin anaokulu'na (hz. Ali Camii'nin yaninda) gittim, konuştum, gezdim fakat pek benim beklentimi karşılamadı. Orası dışında tavsiyelerinizi bekliyorum.

İkinci olarak; devlet okullarıni tercih edeceğim..

Üçüncü olarak da; özel anaokulları, ücretleri uçuk olmayan, mümkünse yılbaşı kutlamak vs. gibi etkinlikleri olmayan yerlerin tavsiyesini bekliyorum..

Okul seçimi zor malum.. çok şey istiyor, bekliyor gibi görünsem de, siz sevgili annelerin beni anlayacagini düşünüyorum..

Sevgiler..

Son düzenleme:
Merhaba bende aradığınız özelliklerde bir okul arayışındayım geçen zamanda nasıl bir yerde karar kıldınız ? O bölgeye yeni taşınacağım yardımcı olursanız çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…