ben 3 yıldır halk oyunları oynuyorum Erzincan,Hakkari,Trabzon Kız, Bitlis , ve son olarak Trabzon erkek horonu öğreniyorum ...
hem çok keyif alıp hemde spor yapmış oluyorsunuz ..
aranızda başka folklor oynayan varmı?
hangi yöreleri oynadınız katıldığınız yarışmalar festivaller varmı ?
ben sitede bu başlık altında konu göremedim ... doğru yerdemi konu açıyorum bilmiyorum mod arkadaş doğru yere kaydırır umarım
Maritsacigim EFNAN yazacaktın herhalde yanlış olmus. "cennetteki guzel gözlü melek" bu ismi bulana kadar canım çıktı. Benim de gözlerimin guzel olduğunu söylerler. Ona istinaden bu ismi buldum.Öptüm görüşürüz. (Okula gidiyorum öğretmenler gunu kutlaması icin...)
Maritsacigim EFNAN yazacaktın herhalde yanlış olmus. "cennetteki guzel gözlü melek" bu ismi bulana kadar canım çıktı. Benim de gözlerimin guzel olduğunu söylerler. Ona istinaden bu ismi buldum.Öptüm görüşürüz. (Okula gidiyorum öğretmenler gunu kutlaması icin...)
ben 5-6 yil oynadim antep diyarbakir yarismalarafestivallere gosterilere ciktim halk oyunlari inanilmaz bir sey insanda bagimlilik yapiyor birakali uzun zaman olmasina ragmen davul zurna sesi duydugum zaman kendimden geciyorum. hele ekiple baska sehirlere gittigimiz zaman otobuste gecirdigimiz o mukemmel zamanlar oteldeki gevezelikler simdi anlatirken tuylerimdiken diken oldu cok ozluyorum o yillari. genel olarak insanlari degerlendirdigimizde 40 kisilik bir ortamda birbiriyle anlasamayan cok fazla zit karekterler bulursunuz ama o ekip ortaminda herkez bir aile oluyor egenceden girgir samtadan baska birsey yok hep mutlusunuz kirginlik kuskunluk hic olmaz. simdi firsatim olsa tekrar baslarim