• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk oyunları (Folklor) oynayan arkadaşlar var mı ?

ey_hayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
45
13
98
ben 3 yıldır halk oyunları oynuyorum Erzincan,Hakkari,Trabzon Kız, Bitlis , ve son olarak Trabzon erkek horonu öğreniyorum ...

hem çok keyif alıp hemde spor yapmış oluyorsunuz ..
aranızda başka folklor oynayan varmı?
hangi yöreleri oynadınız katıldığınız yarışmalar festivaller varmı ?

ben sitede bu başlık altında konu göremedim ... doğru yerdemi konu açıyorum bilmiyorum mod arkadaş doğru yere kaydırır umarım

canım bende 6 aydır oynuyorum diyarbakır ve artvin

yeni başlamama rağmen çok seviyorum ve herkese tavsiye ediyorum :)

Ben varim :) Izmir tarafinda oturup folklore gitmek isteyen varsa benimle iletisime gecsin.

İyiyim eftanım :16: sen nasılsın ? Pek online değilsin şu sıralar.

Maritsacigim EFNAN yazacaktın herhalde yanlış olmus. "cennetteki guzel gözlü melek" bu ismi bulana kadar canım çıktı. Benim de gözlerimin guzel olduğunu söylerler. Ona istinaden bu ismi buldum.Öptüm görüşürüz. (Okula gidiyorum öğretmenler gunu kutlaması icin...)

Maritsacigim EFNAN yazacaktın herhalde yanlış olmus. "cennetteki guzel gözlü melek" bu ismi bulana kadar canım çıktı. Benim de gözlerimin guzel olduğunu söylerler. Ona istinaden bu ismi buldum.Öptüm görüşürüz. (Okula gidiyorum öğretmenler gunu kutlaması icin...)

Ay güzelim klavyeden kaynaklı öyle yazmışım :17: ne güzel anlamı varmış öyle .Senin de gözün kaşın çok güzeldi ,görmüştüm :16::16:
Tamam canım :) görüşürüz sonra.

ben 5-6 yil oynadim antep diyarbakir yarismalarafestivallere gosterilere ciktim halk oyunlari inanilmaz bir sey insanda bagimlilik yapiyor birakali uzun zaman olmasina ragmen davul zurna sesi duydugum zaman kendimden geciyorum. hele ekiple baska sehirlere gittigimiz zaman otobuste gecirdigimiz o mukemmel zamanlar oteldeki gevezelikler simdi anlatirken tuylerimdiken diken oldu cok ozluyorum o yillari. genel olarak insanlari degerlendirdigimizde 40 kisilik bir ortamda birbiriyle anlasamayan cok fazla zit karekterler bulursunuz ama o ekip ortaminda herkez bir aile oluyor egenceden girgir samtadan baska birsey yok hep mutlusunuz kirginlik kuskunluk hic olmaz. simdi firsatim olsa tekrar baslarim

Benim de grubumdakilerin hep yaşları büyük :( amcam ve yengemde kursa geliyor .İyi ki onlar var ,yoksa kendimi daha yalnız hissederdim .

Neyse bizde yarışmaya katılacağız kışın ortalarına doğru :) çok heyecanlıyım .

Son düzenleme:
Harmandalı :31::31::31:izleyin .

[video=youtube;X43aUBSWduc]http://www.youtube.com/watch?v=X43aUBSWduc[/video]

Back