• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HALK EKMEK BAYİLİĞİ HAKKINDA BİLGİ

esrahm

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
248
6
296
Arkadaşlar halk ekmeği bayiliği hakkında bilgi sahibi olan varsa bilgi edinmek istiyorum.düşük karlı bir kazancı varmış sanırım bu işi yapan veya çevresinde görmüş duymuş olanlar aylık ne kadar kazandırır.yapmaya değer mi Zeytinburnu'nda oturuyorum.eğer açarSam karşısında Bim şok ve ekmek fırını da var ama burasi inanılmaz kalabalık bir yer kafam karışık açıkçası 5 milyar büfe parası isteniyormus bunu biliyorum suan

Halk ekmek daha düşük fiyata veriyor ekmeğini.. getirisi sizin olduğunuz muhite göre değişir... Orda Burda dükkan bakkal fırın var diye düşünürseniz zaten hiçbir işe girişemezsiniz.. gıda ve tekstil bitmeyecek sektörlerden ikisi ... Denemeye değer diyorum... Halk ekmek şartlarını yerine getirdiginiz sürece işiniz yürür... Yürümezse de 5bin lira kadar gerekli diyorsunuz kaybınız olur mu ?

Merhabalar;
Halk ekmek + akbil bayiliği olursa çok daha güzel olur.Akbil olursa su,meyve suyu ufak tefek atıştırmalıklar da olunca (onların kar oranı daha çok) daha iyi olur gibi

Back