- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 123
- Konu Sahibi boncukgumus
-
halk eğitimin açtığı kurslara gidip faydasını gören ve bu sayede iş bulabilen arkadaşlar var mı aranızda?
daha karar vermedim de çocuk bakımı falan olabilir diye düşündümhangi kursa gitmeyi düşünüyorsunuz?
evde de canım sıkılıyor aslında iyi olacak bana da ama öyle dantel işlerine pek becerim yoktur. çocuk gelişim falan olabilir mi acaba diye düşünüyorumBen gittim 2 sene cok faydasini gordum. Makina nakis,el nakisi ogrendim. Butun ceyizimi kendim yaptim. Piko ogretiyolar. Bi dukkan acabilirsin orda ogrendiklerinle. Ceyizlik seyler yaparsin. Piko,nevresim,mutfak takimi,yatak odasi dantel sarma teknikleri. Gercekten cok faydasini gorursun
daha karar vermedim de çocuk bakımı falan olabilir diye düşündüm
Ben de soruyu tersyen sorayim.halk egitim merkezlerinde ingilizce öğretmeni olmak için İngilizce eğitim veren bi uni.den mezun olmakmeslek kurslarında değil ama halk eğitimde ingilizce öğretmenliği yaptım 3 yıl..
genç öğrencileri bilgisayar- muhasebe- ingilizceye sokmaya çalışırdık iş bulma şansı olması açısından..
iş bulma durumu kişisel bir durum ama sertifika alma şansınız varsa değerlendirin mutlaka..
sertifika çok önemli altın bilezik..
bir de birbirini tamamlayan alanlarda 2-3 sertifika ile çok daha kolaylaşır iş bulmanız diye düşünüyorum..
Ben de soru
Ben de soruyu tersyen sorayim.halk egitim merkezlerinde ingilizce öğretmeni olmak için İngilizce eğitim veren bi uni.den mezun olmak
yeterli mi ya da hangi şartlar var, şartların dışında referans/torpil sistemi çok mu fazla?
Çocuk gelişimi kursuna katılıp sertifika alırsan,anaokullarında çalışabilirsin,öğretmenlik değil ama yardımcı ablalık oluyor.İş kura başvuru yapılıyor diye biliyorum.Sertifikayı aldıktan sonra.daha karar vermedim de çocuk bakımı falan olabilir diye düşündüm
Ya grckten öle mı yardmcı abla olunablymu bnd cocuk gelşmıne gtmek ıstyodum ck saolunÇocuk gelişimi kursuna katılıp sertifika alırsan,anaokullarında çalışabilirsin,öğretmenlik değil ama yardımcı ablalık oluyor.İş kura başvuru yapılıyor diye biliyorum.Sertifikayı aldıktan sonra.
Evet olunuyor diye duydum bir kaç tanıdığım sertifikası var,ve anaokulunda çalıştılar yardımcı olarak.Ya grckten öle mı yardmcı abla olunablymu bnd cocuk gelşmıne gtmek ıstyodum ck saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?