Halk Eğitim Kurslarıyla Dikiş Öğrenebilir miyim?

hurrem

iyilik güzellik
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
2.505
10
Hanımlar ben dikişe çok meraklıyım, öğrenmeyi çok istiyorum ama düğme bile dikemem kaydirigubbakcemile3

Ama kendi etek, pantolon ve elbiselerimi kendim dikmeyi çok istiyorum. Önümüzdeki sene halk eğitim kursuna katılmayı düşünüyorum. Ne dersiniz, bu kursta dikişi tam anlamıyla öğrenebilir miyim?

öğrenirsin tabii, niye öğrenmiyesin ki? istedikten sonra herşeyi yapar insan :icecream:

ııcınde heves azım oldukdan sonra yapamıycan sey yokdur ınan..

halk eğitimle ıSMEK ler aynı mı bilmiyorum ama bu sene giyim kursuna gittim. Şuan etek pantolon elbise mont pardesü hepsini dikebilecek seviyedeyim. bilmem anlatabildim mi.

Ben de bu yıl halkeğitim giyim kursuna gittim hiç makinaya bile oturmamıştım bişey bilmezdim.Abiyeye kadar diktik hocanın yardımıyla tabi ki.3 yıl gelirseniz dışarıya da dikebilecek gibi olursunuz dedi hocamız.hiç bilmeyerek kursa başlayanlar için tabi.çok karışık modelli olmayan bir çok kıyafeti kendi bedenimde dikebilirim şuan.Ama başkasına dikemem bedeni burda kalıplarına az çok uyması lazım.Düzeltmek baya zor oluyor.Etek dışında hazır kalıptan çalıştık biz hep.

ismek sitesine girdim ama hangi bölüm diye geçiyor ögrenebilirmiyim
bende annem için bakayım

kursa öğrenim amacıyla gittiğinizde öğrenirsiniz.sızın için çokta faydalı olur.başarılar.:nazar:

aynı konu içerisinde sorayım dedim halk eğitim merkezlerinde kur ücretleri nasıl oluyor ve kayıtlar belli zamanlarda mı yapılıyor ben de dikiş kursuna gitmek istiyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim...

halk eğitim kursları ve belediye kursları ücretsizdir. bazen makina tamiri ve ortak malzemeler için para toplanabiliyor ama cüzi ücretler.mesela biz sene başında 20'şer tl topladık ortak kullandığımız malzemeler için.kurslar okul dönemlerinde başlar ve biter.belediyelerin kursları yarım hafta olabiliyor ama halk eğitimler sabah 9 akşam 4 gibi pzt-cuma gidiliyor.

X