• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halıya kıyafete damlıyan dökülen mum lekeleri...

be_reN

I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
2.726
4
116
Antalya
halılara kıyafetlere vb yerlere dokulen mumlar hepımızın derdıdır.. :delphin: hele bır de kurumussa cıkması gercekten zor oluyor.. :sinifsinif: cıksa bıle beyaz beyaz ız kalıyor.. ıste bunun ıcın bı onerım var... :lepi: dokulen yerın uzerıne normal beyaz bır kagıt koyup kızgın utuylede kagıdın uzerınden gıdınce mum lekelerı anında kagıda gecıyor ve ız kalmıyor.. a.s sankı hıc dokulmemıs gıbı.. kısa ve zahmetsız bır ıslem.. şakkıdı eger basınıza boyle bır olay gelırse aklınızda olsun .. kaydirigubbakcemile5 yalnız dokuldukten sonra kurumasını bekleyın derım.. yerimseniben hadı kolay gelsın.. yerimseniben

arkadasin yontemi yaninda %100 basari saglayan bir yontem de uzerine pudra veya un dokup uzerrine de ince bir tulbent serip utulemek. utuleyin eriyen mumlar pudraya yapissin. alin o pusrayi tekrar pudralayin tekrar utu ile ustunden gecin. bunu pudra yagi tammen bitirene kadar yapin. leke kalmiyor.

arkadasin yontemi yaninda %100 basari saglayan bir yontem de uzerine pudra veya un dokup uzerrine de ince bir tulbent serip utulemek. utuleyin eriyen mumlar pudraya yapissin. alin o pusrayi tekrar pudralayin tekrar utu ile ustunden gecin. bunu pudra yagi tammen bitirene kadar yapin. leke kalmiyor.

oyle mı bak ben bunu hıc bılmıyordum.. :sm_confused: ama pudra her zaman evler de oluyor olmuyor.. mesela bende yok.. :delphin: neyse bı daha olurda oyle bı sakarlık yaparsam senın yontemını de bı deneyebılırım.. :lepi: tesekkurler canım.. opuyorumnanaktan

benim halıma da 1 ay önce döküldü mum
çıkarana kadar ne çektim
ama çıkmadı akşam denesem olur mu acaba????
çıkarır mı yaa :18:

Back