- Konu Sahibi Zeynep19o7
-
Kizlar ben biyiklarimi evde kendim sir agdayla aliyorum, sir agdayi ocakta isittim banyoya giderken sicakti elimden hafifce kaydi ve yere haliya dokulduAnnem evde degil suan ve ogrenirse vay halimeee aksama kadar cikarmam gerek nasil cikarabilirim halidan agdayi? (Buyuklugu bozuk para kadar 1 lira kadar ama belli oluyor)
zeytinyağıyla ovuştur cnm,
zeytinyağı yoğun olduğu için halıdan çıkarabilir
Hangi ağda bilmiyorum canım ama kendi yağı varsa onla sil yoksa ıslak bezle dene bi.
sir ağda sonrası yağın vardır sir ağda yaptığına göre o yağla silsen çıkar belki bi dene derim cnm.
sonrada bulaşık deterjanıyla silersin.
umarım işe yarar :18:
Tamam birazdan deneyecegim pamuklami bezlemi cikarmaya calisayim hangisi daha etkili olur acaba umarim zeytinyagi ise yarar cok tesekkurler..
Evde bebek yagi yok ama şu zeytinyagini deneyelim ablamla , olmazsa cikar ondan alirim onu deneriz cok saol..bebek yağıyla çıkar diye umuyorum çünkü kendi içindeki mendilde bebek yağlı
Bebe yağı varsa bir deneyin isterseniz
mikrofiber bez yoksa normal bez olabilir.
valla halının türüne de bağlı çıkıp çıkmayacağı bazı halılar çok havlı oluyor mümkünatı yok çıkmayabilir o halılardan
halı koyu renkse halının rengini verme durumu da olabilir,dikkat et kolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?