Halıya dökülen sir ağda nasıl çıkarılır?

Zeynep19o7

1907
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
236
0
26
İstanbul
Kizlar ben biyiklarimi evde kendim sir agdayla aliyorum, sir agdayi ocakta isittim banyoya giderken sicakti elimden hafifce kaydi ve yere haliya dokuldu Annem evde degil suan ve ogrenirse vay halimeee aksama kadar cikarmam gerek nasil cikarabilirim halidan agdayi? (Buyuklugu bozuk para kadar 1 lira kadar ama belli oluyor)

zeytinyağıyla ovuştur cnm,
zeytinyağı yoğun olduğu için halıdan çıkarabilir

Hangi ağda bilmiyorum canım ama kendi yağı varsa onla sil yoksa ıslak bezle dene bi.

sir ağda sonrası yağın vardır sir ağda yaptığına göre o yağla silsen çıkar belki bi dene derim cnm.
sonrada bulaşık deterjanıyla silersin.
umarım işe yarar :18:

Tamam birazdan deneyecegim pamuklami bezlemi cikarmaya calisayim hangisi daha etkili olur acaba umarim zeytinyagi ise yarar cok tesekkurler..

mikrofiber bez yoksa normal bez olabilir.
valla halının türüne de bağlı çıkıp çıkmayacağı bazı halılar çok havlı oluyor mümkünatı yok çıkmayabilir o halılardan
halı koyu renkse halının rengini verme durumu da olabilir,dikkat et kolay gelsin cnm

Tamam deniyoruz simdi cok tesekkur ederimm..

Hepinize çook teşekkür ederim pamuğa zeytinyağını döktük uzun uğraşlar sonucunda çıktı birde deterjanlı bezle sildik hiçbir şey kalmadı, çok teşekkür ederim çok rahatladım sabaha kadar annem başımın etini yerdi hemde üzülmesini istemedim çok saolun Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…