meraba kızlar bu kararsızlıkla ne yaacagımı bilmeden dolanırken kına gece mekanım neden halı sahada olmuyor dedm ve herkesin yüzü tuhaf bi hal aldı ::):)cok mu tuhAF olur kılar ışıklandırma süsleme balonlar,,kalede gelin ve damat :):)
mrb cnm benimde kınam halı sahada oldu evimizin yanındaydı ya yan sokakta olacaktı ben asfalt diye istemedim halı saha yeşillik daha hoşuma gitti çokta güzel oldu davullu zurnalı :)
Bence harika fikir bende Arenada yapmak istiyorumAz önce yorum yaptım ama başka konuya gitti yeni üye oldum acemilik işte :-D
valla düşününce cokda güzel geldi bana ne güzelde süslersinizama belediyeden izin almak süslemk sandalye bulmak vs ugrastırıcı :44:
inş.olur cnm ya belediyeden ne için alıcaz onu anlamadım? zaten işletmecisi olan bi halısaha kiralayınca sıkıntı olmaz diye düşünyrum?
aaa gercektenmi nasıl gecti peki bende uğraşılırsa güzel olucak gbi hissedyrm ama herkesi ikna edipte salon tutmak yerne orayla ugraşıpta fiyasko gecerse diye endişeliyim tecrübe sahibi olarak biraz bilgilendirirseniz cok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?