• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halısaha da kına gecesi fikri cokmu sıradışı??

melekous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
209
6
38
34
meraba kızlar bu kararsızlıkla ne yaacagımı bilmeden dolanırken kına gece mekanım neden halı sahada olmuyor dedm ve herkesin yüzü tuhaf bi hal aldı ::):)cok mu tuhAF olur kılar ışıklandırma süsleme balonlar,,kalede gelin ve damat :):)

halı saha da düğün de yapmışlardı, bir evlendirme programında:1:
bana göre de sıradışı, kına gecesine osmanlı mekanları yakışır. halı sahayı pek yakıştıramadım kınaya. Yine de zevk sizin, nasıl mutlu olacaksanız öle yapın.

kızlar henüz emin değilim halısaha düşüncesnden cesaret edipte karar verrsem herkesn tuhaf bakışlarına ragmen bütün fotografları koyucam düğünden snra:):):3:

Bir de şunu eklemek istedim ailem kız gecesi yani kına gecesi kız evinde yada evinn etrafında olmalı mantığında mahalle düğün salonu istemiyorum lokal falanda istemedm değişik ama uğraş ve cesaret gerektiriyor halısaha fikrim sanki..,hepinize önerileriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürleeer

valla düşününce cokda güzel geldi bana ne güzelde süslersiniz :52: ama belediyeden izin almak süslemk sandalye bulmak vs ugrastırıcı :44:

meraba kızlar bu kararsızlıkla ne yaacagımı bilmeden dolanırken kına gece mekanım neden halı sahada olmuyor dedm ve herkesin yüzü tuhaf bi hal aldı ::):)cok mu tuhAF olur kılar ışıklandırma süsleme balonlar,,kalede gelin ve damat :):)

mrb cnm benimde kınam halı sahada oldu evimizin yanındaydı ya yan sokakta olacaktı ben asfalt diye istemedim halı saha yeşillik daha hoşuma gitti çokta güzel oldu davullu zurnalı :)

mrb cnm benimde kınam halı sahada oldu evimizin yanındaydı ya yan sokakta olacaktı ben asfalt diye istemedim halı saha yeşillik daha hoşuma gitti çokta güzel oldu davullu zurnalı :)

aaa gercektenmi nasıl gecti peki bende uğraşılırsa güzel olucak gbi hissedyrm ama herkesi ikna edipte salon tutmak yerne orayla ugraşıpta fiyasko gecerse diye endişeliyim tecrübe sahibi olarak biraz bilgilendirirseniz cok mutlu olurum

Bence harika fikir bende Arenada yapmak istiyorum :-) Az önce yorum yaptım ama başka konuya gitti yeni üye oldum acemilik işte :-D

:)inşallah olur canım hayrlısıyla bakalım herkes bizim kafada değil ama umrumdada değil acıkcası sadece coook eglendiğimi hatrlamak istyrum kına gecemde ..:)aglamak istemyrm çünkü

valla düşününce cokda güzel geldi bana ne güzelde süslersiniz :52: ama belediyeden izin almak süslemk sandalye bulmak vs ugrastırıcı :44:

inş.olur cnm ya belediyeden ne için alıcaz onu anlamadım? zaten işletmecisi olan bi halısaha kiralayınca sıkıntı olmaz diye düşünyrum?

inş.olur cnm ya belediyeden ne için alıcaz onu anlamadım? zaten işletmecisi olan bi halısaha kiralayınca sıkıntı olmaz diye düşünyrum?

canım eglence yapacaksın ya onun için alman gerekiyor asker eglencesi yada dısarıda kınalardada alman gerekiyor diye biliyorum ben..ses gürültü vs olacak ya..bide 11 e kadar izin veriyorlar artık gelci dügün salonlarındada öyleymiş artık 11 en son saat :44:

İnşallah gönlünce olur tatlım :-) Benim Arena biraz zor ama başka bi halı saha sıkıntı olmaz sanırım :-) sende önce ağlayıp sonra göbek atarsın :-D

aaa gercektenmi nasıl gecti peki bende uğraşılırsa güzel olucak gbi hissedyrm ama herkesi ikna edipte salon tutmak yerne orayla ugraşıpta fiyasko gecerse diye endişeliyim tecrübe sahibi olarak biraz bilgilendirirseniz cok mutlu olurum

msj atamıyorum cnm ben. cok özel seyler yapmadık zaten buyuk bi yer süsler falan zor olur dıye duşunduk. sandalye masa falan ayarlandı konuk sayısına gore kalenin önünede gelin masası :) zaten kendi ışık sistemi vardı. bizim kınamız 150 kişi falandı ortalama saha cok buyuk olduğu ıcın yarısını kullandık biz.

Back