Halis ünlüye ameliyat olanlar

ipekgvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
24
2
1
33
Halis ünlü yeameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi şikayeti olan hastalar var mı can kopal ile görüştüm bir de çok kararsız kaldım estetik cerrah mı tercih edilmeli kbb doktoru mu burnumun içinde sola doğru bir eğrilik var

Ben pazartesi günü görüşmeye gittim kafamda kalan herşeyi sordum burnum güzel olsun dogal olsun diye on kere üsteledim adam ona ragmen ilgiyi kesmedi sonunda başka sorun varmı dedi başka soru sordum üstüne birdaha sordu yani bana anlatıldıgı gibi ilgisizlik yapmadı henüz. Ameliyat tarihimi aşdım burnuma yapılacakları söyledi fakat ben yinede korkuyorum bunu ona da söyledim korkacak birşey yok senin yuzune gidecek olan en dogal burnu yapıcaz diyor ama insan yinede korkuyor ben çogu kişiden iyi oldugunu duyarak gittim ve bendede egrilik varmış onuda yapacagını söyledi ayrıca kbb doktorları çok şekle girmiyorlarmış yani çok sivri yada fazla kaydırak gibi olmuyormuş bende bu yuzden kbb doktoruna gidiyorum ama yinede ameliyat günü burnumun nasıl olucagını göstermesini isticem inşallah istedigim gibi olur

Ben pazartesi günü görüşmeye gittim kafamda kalan herşeyi sordum burnum güzel olsun dogal olsun diye on kere üsteledim adam ona ragmen ilgiyi kesmedi sonunda başka sorun varmı dedi başka soru sordum üstüne birdaha sordu yani bana anlatıldıgı gibi ilgisizlik yapmadı henüz. Ameliyat tarihimi aşdım burnuma yapılacakları söyledi fakat ben yinede korkuyorum bunu ona da söyledim korkacak birşey yok senin yuzune gidecek olan en dogal burnu yapıcaz diyor ama insan yinede korkuyor ben çogu kişiden iyi oldugunu duyarak gittim ve bendede egrilik varmış onuda yapacagını söyledi ayrıca kbb doktorları çok şekle girmiyorlarmış yani çok sivri yada fazla kaydırak gibi olmuyormuş bende bu yuzden kbb doktoruna gidiyorum ama yinede ameliyat günü burnumun nasıl olucagını göstermesini isticem inşallah istedigim gibi olur

Çok deneyimli ve gerçekten doğal burun yapıyor halis bey bende aneliyat için randevu alıcam sanırım.hersey gönlünüzce olsun askında kbb doktoru olması daha iyi gibi geldi bana mesela benim alerjim oluyor bahar aylarında burun kulak kaşıntım onları da çözüceğine inanıyorum

Kesinlikle KBB tercih etmelisin

Ben ameliyat oldum halis beye şuan burnum şiş ama beklediğimden biraz daha değişik oldu burnum ama kötü değil güzel
Merhaba,ben de halis beye yaptirmak istiyorum burnumu,rica etsem burnunuzun fotosunu atar misiniz?siteye henuz yeni kayit oldum ve hic bir yerde goremedim halis beyin yaptigi burunlari:)

Ameliyat olanlar fotoğraf yükleyebilir misiniz ? Hangi hastanede yapıyor ve fiyat aralığı nedir?

merhaba, ben de halis beye ameliyat oluyorum, çok araştırdım en sonunda halis hocaya karar verdim. büyük gün 8 şubat :)

merhaba arkadaslar ben halis beyde ameliyat olmayı dusunuyorum ameliyat olan varsa tavsiye eder mı

Kızlar Halis ünlüye ameliyat olanlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Çok zor bir süreç kafam karıştı lütfen yardım edin..

Merhaba,

Halis Ünlü revizyon ameliyatı yapıyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen:)

Merhaba,

Halis Ünlü revizyon ameliyatı yapıyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen:)
Onu bilmiyorum ama mutlaka ekolde dr.Can Ercana görünün derim instagramdan da yaptigi burunlara bakabilirsiniz Halis beyden sikayet cok okudum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…