Ben pazartesi günü görüşmeye gittim kafamda kalan herşeyi sordum burnum güzel olsun dogal olsun diye on kere üsteledim adam ona ragmen ilgiyi kesmedi sonunda başka sorun varmı dedi başka soru sordum üstüne birdaha sordu yani bana anlatıldıgı gibi ilgisizlik yapmadı henüz. Ameliyat tarihimi aşdım burnuma yapılacakları söyledi fakat ben yinede korkuyorum bunu ona da söyledim korkacak birşey yok senin yuzune gidecek olan en dogal burnu yapıcaz diyor ama insan yinede korkuyor ben çogu kişiden iyi oldugunu duyarak gittim ve bendede egrilik varmış onuda yapacagını söyledi ayrıca kbb doktorları çok şekle girmiyorlarmış yani çok sivri yada fazla kaydırak gibi olmuyormuş bende bu yuzden kbb doktoruna gidiyorum ama yinede ameliyat günü burnumun nasıl olucagını göstermesini isticem inşallah istedigim gibi olurHalis ünlü yeameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi şikayeti olan hastalar var mı can kopal ile görüştüm bir de çok kararsız kaldım estetik cerrah mı tercih edilmeli kbb doktoru mu burnumun içinde sola doğru bir eğrilik var
Evet bende hiç bir fotograf görmedim çok saçma bari kendi sitesine koysa. Bence bi gidin görünün içiniz rahatlar hemBir kaç kişiden keşke fotoğraf görebilsek
Ben ameliyat oldum halis beye şuan burnum şiş ama beklediğimden biraz daha değişik oldu burnum ama kötü değil güzelGörüşmeye gittim gösterdi yaptığı burunlarıgüzeldi çok doğaldı
Kesinlikle KBB tercih etmelisinHalis ünlü yeameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi şikayeti olan hastalar var mı can kopal ile görüştüm bir de çok kararsız kaldım estetik cerrah mı tercih edilmeli kbb doktoru mu burnumun içinde sola doğru bir eğrilik var
Merhaba,ben de halis beye yaptirmak istiyorum burnumu,rica etsem burnunuzun fotosunu atar misiniz?siteye henuz yeni kayit oldum ve hic bir yerde goremedim halis beyin yaptigi burunlari:)Ben ameliyat oldum halis beye şuan burnum şiş ama beklediğimden biraz daha değişik oldu burnum ama kötü değil güzel
nasıl canım memnun musun? nasıl geçti süreç biraz anlatır mısın ?Ben de 1 ay once halis bey e ameliyat oldum
Gecmis olsun fiyat konusu nasilBen de 1 ay once halis bey e ameliyat oldum
Onu bilmiyorum ama mutlaka ekolde dr.Can Ercana görünün derim instagramdan da yaptigi burunlara bakabilirsiniz Halis beyden sikayet cok okudum benMerhaba,
Halis Ünlü revizyon ameliyatı yapıyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?