salon halımı tike den aldım nepal halı yine saray üretiyormuş ama kendi etiketlerini basıyorlarmış. Krem üzerine gri desenleri var ilk görüşte aşık olduk halıya eşimle ve aldık. (bu arada henüz 23 günlük evliyim) güya oturma odamızda oturacaktık yüzden açık renk olması rahatsız etmedi beni.. Ahh ahh aptal kafam.. Eşim tutturmaz mı salonda oturalım diye :çok üzgünüm: şimdi halımla başım beladan hiç kurtulmuyor sürekli leke tutuyor (ki satıcı leke tutmaz demişti ) tüy döküyor .. Her akşam iş dönüşü süpürge açıyorum tüyleri bitsin diye. Koslayla sildim ama kar etmiyor. Ilk sildiğimde harika görünüyor sabah bi bakıyorum kusmuş yine lekeler aynı yerlerinde.. Delirmek üzereyim ya sakın açık renk halı almayın arkadaşlar.. Evet biliyorum çok güzell ama sonra benım gıbı her akşam halıdaki lekelere bakar bakar ağlarsınız boshayallersmile
sizin bildiğiniz başka temizleme yöntemleri var mı arkadaşlar bana yardım edecek biri çıkar mı aranızdan ? Biri gelse aniden rezil oldum valla yeni gelinin halısında yemek lekeleri var :sinifsinif: Pasaklı kocam saolsun laelaelaelaelae