halımla başım dertte ne yapsam bilmiyorum :(

seyyah2806

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
2.629
369
198
salon halımı tike den aldım nepal halı yine saray üretiyormuş ama kendi etiketlerini basıyorlarmış. krem üzerine gri desenleri var ilk görüşte aşık olduk halıya eşimle ve aldık. (bu arada henüz 23 günlük evliyim) güya oturma odamızda oturacaktık yüzden açık renk olması rahatsız etmedi beni.. ahh ahh aptal kafam.. eşim tutturmaz mı salonda oturalım diye :çok üzgünüm: şimdi halımla başım beladan hiç kurtulmuyor sürekli leke tutuyor (ki satıcı leke tutmaz demişti ) tüy döküyor .. her akşam iş dönüşü süpürge açıyorum tüyleri bitsin diye. koslayla sildim ama kar etmiyor. ilk sildiğimde harika görünüyor sabah bi bakıyorum kusmuş yine lekeler aynı yerlerinde.. delirmek üzereyim ya sakın açık renk halı almayın arkadaşlar.. evet biliyorum çok güzell ama sonra benım gıbı her akşam halıdaki lekelere bakar bakar ağlarsınız boshayallersmile

sizin bildiğiniz başka temizleme yöntemleri var mı arkadaşlar bana yardım edecek biri çıkar mı aranızdan ? biri gelse aniden rezil oldum valla yeni gelinin halısında yemek lekeleri var :sinifsinif: pasaklı kocam saolsun laelaelaelaelae

Son düzenleme:
canım yeni evlisin mis gibi olsun halılarım biri gelince utanmayım her gün de temizlik yapmayım diye düşünüyorsan sen salonunun rengine uygun olan halından biraz daha büyk polar al halının üstüne ser güzelce kapatır o hem sulu bişey dökülsede çok olmadığı sürece altına geçirmiyo için rahat rahat dolaşırsınız üstünde bi misafir geldiğindede çıkarırsın poları bi dk içinde oh ısıl ısıl hiç kullanılmamış gibi bir halı çok pratik oluyor benims ana en güzel tavsiyem bu oluyor bizde kullanıyoruz çevremizdekilerde :) güle güle otur evinde..

canım yeni evlisin mis gibi olsun halılarım biri gelince utanmayım her gün de temizlik yapmayım diye düşünüyorsan sen salonunun rengine uygun olan halından biraz daha büyk polar al halının üstüne ser güzelce kapatır o hem sulu bişey dökülsede çok olmadığı sürece altına geçirmiyo için rahat rahat dolaşırsınız üstünde bi misafir geldiğindede çıkarırsın poları bi dk içinde oh ısıl ısıl hiç kullanılmamış gibi bir halı çok pratik oluyor benims ana en güzel tavsiyem bu oluyor bizde kullanıyoruz çevremizdekilerde :) güle güle otur evinde..

canımm çok teşekkür ederim en iyisi bu sanırım çat kapı misafirim de gelmez heralde. örtüden nefret ederim aslında :( ama bu sorum olacak tüy dökmez demi polar. yani kaldırınca örtüyü halımda minik minik tüyler olmaz demi?

hayır canım ablam 1,5yıldır kullanıyor halıyada tüy dökmüyor renk vermiyor tek dikkat edeceğin konu halından daha büyük al ki halıyı güzelce sarsın aynı halı gibi duruyor zaten tek renk halı gibi yerinden desenlileri de var onların artık orası senin zevkine kalmış.ayrıca rica ederim :)yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

svsirin arkadaşıma katılıyorum.bende polar kullanıyorum misafir geleceği zaman hooop kalkıyo.tavsiye ederim.

ahh ahh açık renkli dimi.Ya benimki hemde shaggy,hemde şu kalın ipliklilerden,kurtulcak yer arıyorum ama yok ki eskiyi götür yeniyi getir kampanyası,koşa koşa gitcem değiştircem delikafadulden

benim de yatak odam ve girişteki halılarım krem rengi gayet memnunum.. yatak odasındaki royalin bakteri temiz halılarından başlarda çok tüy döküyodu ama zamanla bitti tüyleri.. bi de silince yepyeni oluyolar leke falan kalmıyo bende hiç

Son düzenleme:
salon halımı tike den aldım nepal halı yine saray üretiyormuş ama kendi etiketlerini basıyorlarmış. Krem üzerine gri desenleri var ilk görüşte aşık olduk halıya eşimle ve aldık. (bu arada henüz 23 günlük evliyim) güya oturma odamızda oturacaktık yüzden açık renk olması rahatsız etmedi beni.. Ahh ahh aptal kafam.. Eşim tutturmaz mı salonda oturalım diye :çok üzgünüm: şimdi halımla başım beladan hiç kurtulmuyor sürekli leke tutuyor (ki satıcı leke tutmaz demişti ) tüy döküyor .. Her akşam iş dönüşü süpürge açıyorum tüyleri bitsin diye. Koslayla sildim ama kar etmiyor. Ilk sildiğimde harika görünüyor sabah bi bakıyorum kusmuş yine lekeler aynı yerlerinde.. Delirmek üzereyim ya sakın açık renk halı almayın arkadaşlar.. Evet biliyorum çok güzell ama sonra benım gıbı her akşam halıdaki lekelere bakar bakar ağlarsınız boshayallersmile

sizin bildiğiniz başka temizleme yöntemleri var mı arkadaşlar bana yardım edecek biri çıkar mı aranızdan ? Biri gelse aniden rezil oldum valla yeni gelinin halısında yemek lekeleri var :sinifsinif: Pasaklı kocam saolsun laelaelaelaelae

canım 23 günde ne kiri bu yaaa anlayamadım doğrusu, yeni halılar en az 6 ay tüy döker hergün 2 -3 kez süpürmelisin halıyı bu zamanı kısaltmak için, ayrıca kirlerede bimde satılan mikrofiber bezlerden al beyaz sabunu iyice köpürtene kadar sür beze sonra kirli yeri bastırarak sil bişeycik kalmaz. Ayrıca halının üzerini koltuklar için satılan polardan serebilirsin kenarlarını halının altına koyarsın hiç belli olmuyo bişey serdiğin halı gibi görünüyor.

sık limonu oraya biraz tuz biraz kaynar su çıkar yemek lekeri canım sonrasındada arielli bi su yap koslada koy sil...tamamdır...ay hiç sorma bizde oturma odasında oturcaktık göğa ama eşim salonda oturmak istedi veeeeeeeeee kendime acıyarak söylüyorum koltuklarım beyaz kenarları taşlı kadife gibi kumaşı var halılarım bembeyaz ince tüylü olanlardan mutfak halım da beyaz anamı ağlattılar valla eşim sigara içiyo bide içinde odanın evimde rahat edemiycemde nerde edicem diye..sakın beyazın büyüsüne kapılmayın benim gibi çok pişman olursunuz...

canım valla benım gıbı pasaklı bi kocan olsaydı anlardın :))) bide çalışıyorum yetişemiyorum hızına okadar hızlı dağıtıyo yani evi :) aman allah başımdan yanımdan eksik etmesinde çekerim o kadar kahrını artık kocacaığımın :)) tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim polar kurtuluşum olacak :)

sorma tatalım şu erkeklerin rahatlık anlayışı :) her gün süpürüyorum evi ona kızıyo.biz ne yapıyoruz bu evde de her gun süpürge açıyon iyice temizlik hastası oldun diyo. o beyaz halının üzerinde siyah siyah tüyler parlıyo ama görmüyo ki :(

Back