Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
halıma çay döküldü ne yapmalıyık yardım lütfen acillllllllllll
- Konu Sahibi enesibel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mayıs 2012
- 1.228
- 2
- 108
- 38
bende aynı dertten muzdaribim beyazlı grili halıma eşimin arkadaşları hep çay dökmüş damla damla ama birie bardağı devirmiş of off önce arapabunu denedim olmadı tam geçmei sonra kosla ile denedim eh ite idare eder ama tamamen gçirdi diyemiyorum
benimkinide şimdi kayınvalidem döktü caydanlık devrildi düşün.önce makina ile çektirdim sonra kaynar suyu döktüm.şimdi çamaşır suyuyla sildim bakalım kuruyunca illaki gölgesi kalcak daha 1 hafta olmadı alalı kaynanam açılış yaptı
Benimde 1 ay önce 1 bardak şekerli çay dökülmüştü gri halıma. Koslayla sildim, fakir halı temizleyiciyle sildim hiç çakmadı. En son sadece çamaşır suyayla 1 kova su yaptım, onunla sildim iyice. Bi baktım çıkmış hem rengine de bişey olmamış. Çamaşır suyunu çok dökmeyin tabii bi de iyice karıştırın suyun içindeki halınızın rengini açmasın. Umarım işinize yarar
- 6 Eylül 2009
- 194
- 35
- 118
- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
Ne kötü bişi her bayanın korkulu rüyası, geçenlerde teyzemin yeni koltuğuna hem deee açık renk koltuk, kahve döküldü.Hemen kağıt havluyla bastıra bastıra çektirdim kahveyi bastırmaktan bileğim ağrıdı, öyle çektireceksiniz ki dökülen zemin resmen kuruyacak, kağıt havlu yok mu o zaman tuvalet kağıdı kullanın bez vs olmaz illaki bunlar olmalı süper emiyorlar.Hiç kahve kalmayana kadar bu işlemi yaptıktan sonra bildiğimiz süngerle (varsa kosla yoksa başka bir deterjanla) iyice sildim sildikten sonra tekrar kağıt havluyla suyunu çektirdim inanın hiiçç leke kalmadı herkes şok oldu
- 6 Haziran 2013
- 155
- 17
- 98
- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
kızlar benim halıma da vişne suyu dökülmüştü ne yaptıysam çıkmadı kuruyunca lekeler kaldı hemde mor mor bi ablam var o aklıma geldi aradım onun da halısına çay dökülmüş bi demlik aynısı yapmış küçük bi kovaya ılık az bi su koyun lekenin üzerine kaplıycak kadar çok sa biraz fazla koy suyu içine matik ve domestos dök karıştır halının üzerinde lekeli yere bu suyu dök su ile yıkayan anicalardan var benim sizin elektirikli süpürgenizde su ile yıkıyosa direk çektirin suyu .. ben başlığını çıkarıp yuvarlak ucuyla tamamen çektirdim hiç bi leke kalmadı sonra çok şükür deneyebilirsiniz ama bi kova suyu da sakın boca etmeyin halınıza az miktar lekeyi örtecek kadar su yeterli
- 6 Eylül 2014
- 109
- 25
- 33
- 34
kosla halııı denekızlar yeni aldıgım gri halıma koca bi çaydanlık devrildi cay döküldü leke cıkmıyor ne yapmalıyım ?