halılarımı yıkamaya verecegim ama nereye!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

ccerence

Ziyaretçi
arkadaşlar ben 1senelik evliyim.bir hata yaptım ve mutfagın tonunu biraz açık aldım :) neyse şimdi 3-4haımı yıkamaya vermek istiyorum.ama semtte yeni oldugum için hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemiyorum.internetten baktım fatih halı yıkama die bi yer sitesi hoşuma gitti ama dükkanları hiç gözüme ilişmedi hani naıs bi yerdir bilemiyorum 2i5dan yıkıyorlarmış.
bana bir yer tavsiye edebilir misiniz? öveçler 4.cadde- öveçler 2.cadde- sokullu caddesi buralarda olabilir.ya da tavsiye edeceginiz yer buralara yakın ve gelip alabilecek iyi yerlerse gene uyarım.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.halılar yeni o yüzden korkuyorum

Arkadaşım ben daha 20 gün önce yıkamaya verdim, çok güzel yıkandı. 4-5 günde teslim ettiler. Ama ben Yenimahalle'de Mert Halı yıkamaya verdim. Sen Öveçler diyorsun, orada bildiğim bir yer yok. Konu komşuya sor bakalım, tavsiye edecekleri biryer varmıymış. Bu işler tavsiyeyle oluyor biliyorsun.:smiley-cool:

evet canım öyle ama binamız da yeni hani herkes buraya yeni taşındı sanmam pek bi bilgileri oldugunu yakından taşınmadılarsa bi de aslında kimseyi tanımıyorum.eşimin ailesi akrabaları falan da bu tarafta oturuyor ama kimse bi marka bi isim veremedi sorduklarımdan :bbo: ben de muhakkak sitede buralarda oturan ya da oturmuş birileri vardır die buraya konu açmaya karar verdim.bugün ögrenip versem tam süper olacak :lepi: konuştugum yerde 4-5gün dedi bana uygun gibi geldi ama işte bilemedimki riske de edemicem.

...
...

hadi kızlar yok mu buralarda oturan gamyoncuiremsu

ccerence ben 2 yıldır halılarımı star halıya veriyorum. çok da memnunum. koyunlunun halısı ve krem rengi istersen telefonunu vereyim

Canım bende ostimde bir yer var oraya veriyorum çok güzel yıkıyorlar.Yumoş yumoş geliyo halılarım..Anadou halı yıkama...İstersen tel ve adreside var.

ben halıcıoğlundayım
bende istiyorum tel no verebilir misiniz

lady34 biz ankaradayız sana yardımcı olamıycam üzgünüm

biz de bu sene bi şirkete verdik aradık geldiler aldılar sonra poşetlenmiş bi şekilde geri getirdiler ve güzel olan makine ile yıkıyorlar makine derken evdekilerden değil sanayi tipi halılar 3 gün evde deterjan koktu güzel yıkamışlar nerede olduklarını bilmiyorum ama istersen numara verebilirim canım

mrb arkadaşlar.bende yaklaşık 8 yıldır düzenli olarak küçükesatta ender halı yıkama isminde bi firmaya veriyorum halılarımı.gerçekten çok memnunum.çok profesyonel çalışıyorlar.tüm tanıdıklarıma tavsiye ettim herkes çok memnun.sizede tavsiye ederim hiç çekinmeden arayın.tertemiz poşetlenmiş bir vaziyette dedikleri gün ve saatte teslim ediyolar.hiç sıkıntı çekmedim.

ben bu sene ağar halı yıkama fabrikasına verdim halıları yıkamaya. internette bilgileri var. çok memnun kaldık.tertemiz olmuştu tüm halılar.sanki yeni alınmış gibiydiler ve 3 gün boyunca mis gibi şampuan koktular. zaten internet sitesine girerseniz müşteri yorumlarını da okuyabilirsiniz. halı iş zor iş valla.ben de çok tereddüt ederek verdim ama sonuçtan memnunum şükür ki...

Arkadaşlar ben senelerdir ankaranın en ünlü halı yıkama firması diye pahalı olmasına rağmen bir fabrikaya veriyordum. Halılar son iki seferdir uzun uzun sac kılı ile geliyor, oysaki benim saclar kısa. Birgün kapıda bir broşür gördüm ve deneyeceğim dedim. Halılar yün halı olmasına rağmen tertemiz ve mükemmel kokarak geldi. Broşürü tArattım ve sizinle paylaşmak istedim. Üstelik hem ucuz hem temiz hemde kişilik olarak çok efendi insanlar. Ben Batıkent de oturuyorum onlar imrahor dan geliyor. Her semtte hizmet veriyorlarmış bilginiz olsun. ...halı koltuk yıkama ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Seha halı yıkamayı tavsiye edebilirim.. tabi Bursadaysaniz :) makineleri yeni ve guzel temizlik sağlıyor gayet memnunuz.

Ankarada keciorende oturuyorum
Gecenlerde halikarimi yikatmak icin internetden bir firma buldum aradim saat verdiler dedikleri saatte geldiler halilarimi aldilar 4veye 5 gun icinde teslim ederiz dediler halilarim geldi inanamadim
Sifirdan farki yokdu halilarimin sasirdim
Garantili ve guvenilir bir firma tavsiyemdir guvenle halilarinizi yikatabilirsiniz ... hali yikama tel
Ellerine saglik .. hali yikama

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…