Halılarım, fikir verirmisiniz arkadaşlar..

HayatimM

gel zaman, geç zaman..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
736
0
316
Merhaba arkadaşlar, mayısta düğünüm olacak ama mobilyaları aldığımız için halılarımı da aldım borcu bitsin diye, alırken modeli beğendim ama markasında kararsızdım. Tuğra halı markası, gümüşsuyu nun yan ürünüymüş sanırım kalite farkı yok dedi satıcı ama eğer fikir değiştirirsen değiştiririz dedi, fiyat farkı da yok. Halıları henüz teslim almadım ama bidaki ay borcum bitiyor almam lazım, bu markayı kullanan varmı sıkıntı yaşarmıyım acaba :44:
Modeli de bu güzel mi sizcede? mobilyalarım siyah beyaz (beyaz ağırlıklı) uyumlu olur değil mi??... :44:

Eklentiler

• $ytkodasýhalým.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 153
  • $halým.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 127
renk açısından uyumlu olur ama kalite açısından fikrim yok

renk açısından uyumlu olur ama kalite açısından fikrim yok

benimde duymadığım bi marka o yüzden tedirginim ama gümüşsuyu mağazasından aldım bi sorun olursa kurtulamazlar benden
tşk ederim, bakalım bilen birileri çıkacakmı..

Canım benim kuzenimin halısı bu markadandı yanlış hatırlamıyorsam Gayet memnun Bu arada halı gayett hoşşş.. Güle güle kullan

Çok uyumlu olur bence.Zaten halı 2 sene sonra sıkılıp değiştireceğin birşey.Çok çok kaliteli olması gereksiz bence.

Çok saolun arkadaşlar, kararım netleşti sanırım değiştirmiyorum bunları alıyorum..
Teşekkür ederim..

şirin duruyorlar gule gule kullanın ben duymustum bu markayı alanları bı sıkayetlerı olmadı umarım sızınde olmaz olmamıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…