• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halılar nasil yollanir ?

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Kizlar ya fikirlere ihtiyacım var kardesimle halilarimizi değişmek istiyoruz onun iki tane 6 m2 halısıyla benim 6m2 halimi nasil evden eve gönderebiliriz eslerimiz karismiyor taksilerede sığmıyor kargolar nekadar fiyat ister hic fikrim yok aradim telefonda fiyat veremeyiz diolar ikimizde istanbulda yarim saat suren mesafedeyiz nasil benim evden ona gönderip ondan bana gelebilir yardimci olabilecek arkadaslar varmi acaba ?

Ben genelde şehirler arası otobüs firmasına veriyorum oraya giden gidip alıyorlar fakat fiyat nedir bilemem.
Firma şehrin olduğu için sıkıntı yaratmiyorlar yardımcı oluyorlar..

Kizlar ya fikirlere ihtiyacım var kardesimle halilarimizi değişmek istiyoruz onun iki tane 6 m2 halısıyla benim 6m2 halimi nasil evden eve gönderebiliriz eslerimiz karismiyor taksilerede sığmıyor kargolar nekadar fiyat ister hic fikrim yok aradim telefonda fiyat veremeyiz diolar ikimizde istanbulda yarim saat suren mesafedeyiz nasil benim evden ona gönderip ondan bana gelebilir yardimci olabilecek arkadaslar varmi acaba ?
Taksiye nasıl sığmıyor?
Rulo değil de katlayarak toplayın.
O şekilde kendi aracına bile sığar.

doblo tipi taksilere de mi sığmıyor?

katlayarak taşıtın bence de. nakliye firmaları çok çabuk hallediyorlar diye biliyorum

güzelce rulo yap ve kargo şirketine ver . Ben intenetten halı sipariş veirirm o şekilde geliyor ama kargo fiyatı konusnda bır fkrim yok.

6 m2 halının eni boyu kaç ki

2x3 desek doblo ya da station taksilere sığar aslında ama yıkamacı daha iyi

Hem yıkanır hem taşınır

Aklimiza geldi aslinda ama gondermezler die düşündük aslinda birde halılarımızda temiz hala sarilmamis oldigi icin kirlenmesini beklemek zaman alir sanki
Halı yıkama firmasına verin ikiniz de.
Teslim edilecek adres olarak da birbirinizin adresini verin.
Hem temiz temiz gelir halılar.
Hem taşınmış olur :KK70:

Aklimiza geldi aslinda ama gondermezler die düşündük aslinda birde halılarımızda temiz hala sarilmamis oldigi icin kirlenmesini beklemek zaman alir sanki

Taşınırken halılarımı söylediğim şekilde naklettirmiştim.
Olabiliyor yani..

O zaman.
Kağıt katlar gibi katlayın
Araca sığdırabilirsin.

Hali kirliyse hali yıkamaya verin teslimat adresi kardeşin evi verin yıkanır teslim olur ben annemden halıları öyle almıştım ordan halıcı aldı yıkandı bana geldi

Nakliye araçları var ancak onunla gider. Ya da halıları y
Halı yıkama firmasına verin ikiniz de.
Teslim edilecek adres olarak da birbirinizin adresini verin.
Hem temiz temiz gelir halılar.
Hem taşınmış olur :KK70:
inanır mısınız konuyu ilk okuduğumda aynısını yazacaktım sonra ayıp olur diye yazmadım. Kapattım sayfayı :) Benden çok yaşayacaksınız :)
Hatta yukarda yazdığım mesajın yarısı duruyor devam etmemişim :))

Nakliye araçları var ancak onunla gider. Ya da halıları y

inanır mısınız konuyu ilk okuduğumda aynısını yazacaktım sonra ayıp olur diye yazmadım. Kapattım sayfayı :) Benden çok yaşayacaksınız :)
Hatta yukarda yazdığım mesajın yarısı duruyor devam etmemişim :))

Bende ayıp mayıp yok.
Gelişine yapıştırmışım :D:oops:

Back
X