Halıflex temizliği ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var

sessiz fxixrtxixna

ŞükürlerOlsunAllah'ım:)
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2007
588
1
96
Diğer
1 senedir doğuda lojmanadayız,yerler halıflex.Su filtreli elektrik süpürgemle sık sık süpürmeme rağmen,temizliği resmen başımı ağrıtıyor.mafoldumbenRahatsız olduğum için ben silemiyorum,kadın tutacağım tutmasına ama,silme işi kafama pek yatmıyor.Deterjanla sildikten sonra,durulama işlemini ne kadar yaparsak yapalım deterjanlı kalacak ve koku yapacak gibime geliyor..Parke yaptıralım diyor eşim ama,3 senemiz kaldı gitmemize,masrafa değmeyeceğini düşünüyorum 3 sene için.En son halı yıkama makinesi çözüm olarak kafama yattı.Senede 2,3 kez halıflexleri yıkarız makineyle diye düşünüyorum..
Önereceğiniz iyi bir halı yıkama makinesi markası varmı.Halı yıkama makineleri çok mu güç gerektiriyor acaba,oda kafama takılmıyor değil.Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler..a.s.

biz de en geç bir seneye kadar parke yaptırmak istiyoruz, canımıza tak etti. eskiden halı şampuanları, köpükler neler denedik ama insana temiz hissi vermiyor bir türlü. makine alamayız ama küçük çözümleri olanlar varsa bren de takipteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…