• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıfleks sorunu ?

ChocoLate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
70
2
96
İzmir
Arkadaşlar benim yeni taşıncağım evin bir kısmı halıfleks fakat giren çıkan çok olmuş ve ayakkabıyla girilmiş hep yani temizlencek gibi değil napsam onları nolur bir çözüm söyleyin. parke vs yaptıramam masraf olucak çünkü pratik kolay birşey lazım..:/ Aklıma muşambalar geldi halıfleksi kaldırmadan üstüne koysam olmaz mı ki kayma vs yaparmı yapıştırıyormuyuz onlarıda acaba ?

canım ev sahibiyle konuşsanız depozitoya filan saymazmı bir parke yaptırsa?eğer yaptırmıyorsa halıfleksleri söküp atın .üstüne hiçbişey tutmaz çünkü.parke desenli marleyler var ya onlardan yapın ya da mineflö yapın çok bişey tutmuyor onlar.zemin bir evde çok çok önemli.çok kötü evlerde yaşadım için biliyorum .kolay gelsin.sonucu bize resimlersen sevinirim.bide son çare bikaç su halı yıkama ile yıkayabilirsin belki..

Canım kira vermiyeceğim eve ki adama şunuda yaptır demeye yüzüm olsun :/ mecburen kendi kendime bakıcam bir hal çaresine halıları kendim fırçayla sürtüyüm vs diye düşündüm ama olacak şey değil valla içime dert oldu buhafta taşıncam acilen birşey yapmam lazım. Mineflönün fiyatlarınıda bir araştırıyım bütçemi aşmazsa bir düşünebilirim onu. halıfleksi kaldırıp kullanıyım desem altı zaten beton küçük böcek gördüm bir iki tane. Valla vazgecmeyi bile düşündüm bir ara.

canım halı fleks resmen bi illettir bende kullandım ordan biliyorum...ama sana tavsiyem şu bence çıkarma onun yerine sereceğin muşamba veya mineflo tarzı şeyler usta elinden çıkmadığı takdirde kayma yapıyor sini ediyor insanı... sen bence iyisinden bi halı şampuanı al onla iyice sil... kosla halı şampuanı var pembe şişeli çok süper gerçketen kesin çıkar bence...sonuçta çamurr lekesi kolay çıkar...kaldı ki yağ pas lekelerini bile çıkarıyor ben kullandım... ama şuna emin ol halıfleks mineflo tarzı şeylerden daha kullanışlı...en azından süpürüp geçersin temizlik yaparken....sürekli silmen gerekir minefloyu...temizliği bakımı kolay halıfleksin..

canım halı fleks resmen bi illettir bende kullandım ordan biliyorum...ama sana tavsiyem şu bence çıkarma onun yerine sereceğin muşamba veya mineflo tarzı şeyler usta elinden çıkmadığı takdirde kayma yapıyor sini ediyor insanı... sen bence iyisinden bi halı şampuanı al onla iyice sil... kosla halı şampuanı var pembe şişeli çok süper gerçketen kesin çıkar bence...sonuçta çamurr lekesi kolay çıkar...kaldı ki yağ pas lekelerini bile çıkarıyor ben kullandım... ama şuna emin ol halıfleks mineflo tarzı şeylerden daha kullanışlı...en azından süpürüp geçersin temizlik yaparken....sürekli silmen gerekir minefloyu...temizliği bakımı kolay halıfleksin..

Evet ya nasıl bir illetmiş..:/ Aynen canım dediğin gibi yapıcam çok düşündüm kafa patlattım ama çözüm yok yani masrafta yapmıyacam boşuna. Şu halı yıkamak için fırçalar var var sert büyük sapıyla beraber domestoslu koslalı bir su yapıp fırçalıyacam artık böcek vs.de sevmez zaten deterjan kokusunu. Zaten havalar sıcak bir günde kurur.

Evet ya nasıl bir illetmiş..:/ Aynen canım dediğin gibi yapıcam çok düşündüm kafa patlattım ama çözüm yok yani masrafta yapmıyacam boşuna. Şu halı yıkamak için fırçalar var var sert büyük sapıyla beraber domestoslu koslalı bir su yapıp fırçalıyacam artık böcek vs.de sevmez zaten deterjan kokusunu. Zaten havalar sıcak bir günde kurur.

evet canım iyi yaparsın... inan minefloya verdiğin paraya değmez...halıfileks iyi bişey değil ama mineflodan kullanışlı delinme kayma yırlılıverme durumu yok sağlamdır....birde dediğim gibi evi süpürürken halıflekside süpürür gecersin...silme sınıtısı olmaz.... daha kolaylık yani...birde sana tavsiyem halıflekslerini silerken silme suyuna çeyrek çaybardağı ozon yani çamaşır suyu kat... korkma rengini açmaz....ama inan çok etkili temizliyor....envayi çeşit temizleyiciden bin kat daha iyidir çamaşır suyu...ne demişler anam babam işi :) kolay gelsin inşallah çıkar lekeler...bizede haber et merak ettim :)

temizleyince bir resim koysan ne iyi olur.aklıma geldi şimdi benim abimler toki evinde kiracıydılar.o evde deve tüyü rengi halıfleksler vardı .bizim gelincik canım benim günlerce halı yıkama makinesiyle temizledi onları.bide ne görelim halılar kremmiş aslında kirden deve tüyüne dönmüş.:1:yani demem o ki güzelce temizlersin idare eder .ALLAHIM olmayanların hepsine ev versin inşallah .cici tertemiz evler ... o zaman istediğimizi yaparız...

temizleyince bir resim koysan ne iyi olur.aklıma geldi şimdi benim abimler toki evinde kiracıydılar.o evde deve tüyü rengi halıfleksler vardı .bizim gelincik canım benim günlerce halı yıkama makinesiyle temizledi onları.bide ne görelim halılar kremmiş aslında kirden deve tüyüne dönmüş.:1:yani demem o ki güzelce temizlersin idare eder .ALLAHIM olmayanların hepsine ev versin inşallah .cici tertemiz evler ... o zaman istediğimizi yaparız...

amin canım amin önce sıhhat versin...

Pardon bayanlar mesajlarınızı yeni gördüm. Sormayın artık uğraşmama gerek kalmadı o ev işi yattı gitti. Üstelik gidip toplamaya temizlemeye başlamıştım bile iyiki fazla uğraşıpta yormamışım kendimi. :85: Her işte vardır bir hayır demekki böylesi hayırlıymış.

Back
X