Halicobakteri pilori tedavisinde başaranlar... :S

Season34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
7
1
1
43
Merhaba,

Uzun süredir çektiğim mide gaz reflü yorgunluk vb .şikayetlerim için en sonunda endoskopi yapıldı ve helicobakteri pilori pozitif biyopsi sonucuylada doğrulandı. tedavi olarak mide koruyucu tablet aç karnına ve tok ise 2 tane antibiyotik verildi (isimleri tetra ve flagly) 14 günlük bir tedavi bu, internette çok araştırdım çoğu insan kurtulamaış aslında en büyük korkum bu. Bu hastalıkla mücade edip sorunlarını çözen ve tedavi olan bu yolda neler yaşadıklarını merak ediyorum ve konuyu bu nedenle buraya taşıdım arkadaşlar...

Lütfen ve lütfen deneyimlerinizi burada paylaşırmısınız?

Not: tedavimin ilk günündeyim, Rabbim hepinize şifa versin

aynı tedavıyı oldum helıkobakterı vardı bagırsaklarımda, gastrıtımde var, her yemek sonrası sısıyordum....
ama sonuç ne derseniz iyileşme sağlamadı, hala aynıyım az ve sık yersem sorun yok ama bırden yuklenırsem sısıyorum 5 aylık gebeler gıbı

Teşhis bundan 16 yıl önce konuldu.
Aynı yollardan geçtik.
Yememe icmeme dikkat ettim.

Geçmiyor...

Hala başka bir rahatsızlıktan dolayi verilen ilaçlar bu hastalığı geri nüks ettirebiliyor...

İyileşemeyince dr nuza gittiniz mi tekrar, bu ölmeyen bir bakterimi :)

yawww kansere bile çare bulan erken teşhis ile hayat kurtaran tıp aids'i bile uzun yıllar tedavi eden tıp bir bakteriyi mi öldüremedi?? inanmak istemiyorum ((

On yıldır bende çekiyorum kefir ike gaz sa cısı ve şişkinlik bir nebze azaldı stres olunca hemen etkileniyorum

bendede vardı bu hastalıktan ben verilen 14 günlük ilaç tedavisini hiç aksatmadan içtim bitirdim
1.5 yıl oluyor şuan bir sorunum yok allaha şükür

Dushes slm,

Bende ant mi bitirdim bu gün 14 gün kullabndım, 2 gün sonra dışkı testi için kontrole gideceğim, şimdilik ilaçları kes dedi, gerçekten umud verdin, demekki dr'ları dinleyince kurtulunabiliyormuş, seninde durumunu kontrol için dışkı testi vb yapıldımı sonrasında ve tedavin ne kadar süre sürmüştü, bilgi verirsen çok sevinirim.

sevgiler.

benden dış testi felan istemedi doktor devlet hastanesiydi endeskopi yapıldı gastirit ve mikrop çıktı
ilacını verdiler hiç aksatmadan kullandım her gün yakalaşık 1.5 yıl oldu midem ağrımıyor artık
geçmeseydi ağrırıdı sanırım

Bende atlattim 2. 3. Endeskopilerimde temiz cikti allaha sukur
Ama Suan butun mide sikayetlerim geri dondu gibi asiri derece zayifladim yavas yavas agrilarim da var yarin doktoruma gidicem allah butun hastalara sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…