• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hali yıkamacı sorunu acil fikirlerinizi bekliyorum

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Kızlar halilarimin ankarada güzel bir hali yikamaciya verdim hallarim bugün gelmiş tertemiz olmuş fakat acayip şekilde yipranmis tkenarlari falan tiftik tiftik pamuklu olmuş halilarim zaten marka kötü bir hali olsa için acimicak kirli gelse elimle silerdim fakat okadar yıpranmış okadar sertki yumuşacık halılar tiftiklenmis bugün haliciyi aradım sizi şikayet edicem ddm tekrar verin duzelticez duzelmezse bir şekilde halledicez dediler ama hallolucak gibi değil halılarin ortası kenarları ayrık gibi sizce halilarimi tekrardan verirsem duzelirmi ya olmadı parasini alsam bu halıları onları mi vericem? Napmaliyim arkadaşlar fikir verin. Daha halilarim 1bucuk senelik çok yıprandı canım çok sıkkın sizce napiyim ?

Kızlar halilarimin ankarada güzel bir hali yikamaciya verdim hallarim bugün gelmiş tertemiz olmuş fakat acayip şekilde yipranmis tkenarlari falan tiftik tiftik pamuklu olmuş halilarim zaten marka kötü bir hali olsa için acimicak kirli gelse elimle silerdim fakat okadar yıpranmış okadar sertki yumuşacık halılar tiftiklenmis bugün haliciyi aradım sizi şikayet edicem ddm tekrar verin duzelticez duzelmezse bir şekilde halledicez dediler ama hallolucak gibi değil halılarin ortası kenarları ayrık gibi sizce halilarimi tekrardan verirsem duzelirmi ya olmadı parasini alsam bu halıları onları mi vericem? Napmaliyim arkadaşlar fikir verin. Daha halilarim 1bucuk senelik çok yıprandı canım çok sıkkın sizce napiyim ?

İlk yikamada degisimler oluyor bizde ilk verdigimizde yari yariya incelmis gibi gelmisti meger bir yumusatici kullaniyirlarmis haliyi yollarlenki o kalip hal gitmisti ama oyle kenar yipranmasi falan olmadi 3 senedirde veriyoruz daha fazlada incelmedi ilk verdigimizdeki o incelme yumusama disinda bir sikayet olmadi
Baska bir halici cagirip veya fotosunu cekip sorun ona gore ayni yere verirsiniz

Ya benzer birşey annemin başına gelmişti. Krem rengi olan yerlerinin böyle rengi değişmiş grileşmişti . Sonra bizim kuzen halı yıkamacı açtı . O dedi ki böyle lekeleri kiri çok uğraşmadan çıkartmak için kimyasal kullanıyorlarmış o yüzden halılar yıpranıyormuş. Ben siliyorum hiç vermedim güvenip. Sizin durumda yıpranış halıyı nasıl düzeltecekler ki şikayet et istersen tüketici mahkemesine

IMG_20180427_141958.webp

Kızlar 4 tane hali verdim birde sikayetle falan uğraşmadan ücretini istesem bu halıları onları mi vericem ? Birde bu yıpranmış halıyı geri istediler düzeltiriz diye sizce vermeliyimim tekrardan

Eklentiler

• IMG_20180427_141257.webp
    IMG_20180427_141257.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 98
Ver o zaman duzeltsin ama duzeltemezseniz hali bedelince tuketici heyetine basvurucam diye soyle olmadi halilarinin parasini verirler yenisini alirsin ben cok fotoyu anlamadim daha sık bir dokumaydida boyle havli mi geldi

Duzeltme:2. Fotoyu simdi gordum genel bozmus kullandigi deterjan yumusatici veya kimyasal kaynakli olabilir
ver duzeltsin duzeltemiyorsa hali bedelince iade istersin fotolarini silme

Ver o zaman duzeltsin ama duzeltemezseniz hali bedelince tuketici heyetine basvurucam diye soyle olmadi halilarinin parasini verirler yenisini alirsin ben cok fotoyu anlamadim daha sık bir dokumaydida boyle havli mi geldi
Bir şekilde halledicez dediler zaten ücret verirlerse eğer bu halılar onların mi olucak. Halim çok güzeldi dokuması sıkı ve yumusacikdi şimdi tiftik tiftik ayriklasmis

Çok fazla kimyasal kullanmışlar bence ondan böyle olmuş ya
B bu firmaya halilarini veren firmaya mesaj attım bugun onun halılarında bı sıkıntı oluşmamış. Benim halilarimi beyefendi halı fiircasindan olduğunu söyledi nekadar doğru bilemiykm

Bir şekilde halledicez dediler zaten ücret verirlerse eğer bu halılar onların mi olucak. Halim çok güzeldi dokuması sıkı ve yumusacikdi şimdi tiftik tiftik ayriklasmis
Muhtemelen hem hliyi verip hem para vermezler halinizi onlar alir sizede haliniz bedelince ucretini oderler Ama duzeltilebilecek bise gibi duruyor ben bir defa yumusaticiyi patlatmistim banyoya tasirken elimden dusurup sil
Sil zar zor cikardim o zaman halinin orasi sizin hali gibiydi zamanla gecti
Belki oyle birseydir guvenmeseler hallederiz demezler heralde

Bence halının dokuması çok iyi olmadığı için böyle olmuş olabilir yani çok kaliteli olsa bozulmazdı diye düşünüyorum

B bu firmaya halilarini veren firmaya mesaj attım bugun onun halılarında bı sıkıntı oluşmamış. Benim halilarimi beyefendi halı fiircasindan olduğunu söyledi nekadar doğru bilemiykm
Öyle olursa da sıkıntı benim için .halilarimi çok seviyorum evimlede uyumlu. Şimdi kalkıp 4 tane hali arayışına girmek istemem zaten fiyatlarını da bilmiyorum eşimin ailesi aldığı icin

Bence halının dokuması çok iyi olmadığı için böyle olmuş olabilir yani çok kaliteli olsa bozulmazdı diye düşünüyorum
Hanimefendi daha öncede 2 sefer haliciya verdim böyle bir durumla karşılaşmadım halilarim çok kaliteli olmasa da çok ucuz bir şeyde değil festival markasi

Çok sinir bozucu ya hakkınızı kesin arayın . Ama fiyatı filan kim belirleyecek 100 tl ye de halı var 1000 tl ye de sonuçta . Bence tüketici hakem heyetine gidin

İlk defa mı yıkandı
Hayır bu 3 cuydu
Çok sinir bozucu ya hakkınızı kesin arayın . Ama fiyatı filan kim belirleyecek 100 tl ye de halı var 1000 tl ye de sonuçta . Bence tüketici hakem heyetine gidin
Sikayette bulunmadan ücreti direk verirler bence. Zaten esimde uğraşmaz şikayette o bana haliciya verme demişti ben inatla verdim onun için uğraşmaz. Bugün aradım duzeltiriz eğer duzelmezse bı şekilde aramızda hallederiz dediler ama ücret verseler de ben halilarimi onlara vermek istemiyorum belki biraz düşük maliyetli alırım ama halilarimi vermem

Öyle olursa da sıkıntı benim için .halilarimi çok seviyorum evimlede uyumlu. Şimdi kalkıp 4 tane hali arayışına girmek istemem zaten fiyatlarını da bilmiyorum eşimin ailesi aldığı icin
E yapicak bise yok eski firmanizi arayin sorunsuz 2 defa verdiginiz yeri onlar hallederiz derlerse bu firmadan yikama ucretini isteyip oraya verirsiniz duzelttirirsiniz

Sonucta duzeltemezsede ya yikama ucretinizi geri alip halilarida serip boyle kullanicaksiniz veya hali bedeli talep edip yeni hali bakicaksiniz

Hayır bu 3 cuydu

Sikayette bulunmadan ücreti direk verirler bence. Zaten esimde uğraşmaz şikayette o bana haliciya verme demişti ben inatla verdim onun için uğraşmaz. Bugün aradım duzeltiriz eğer duzelmezse bı şekilde aramızda hallederiz dediler ama ücret verseler de ben halilarimi onlara vermek istemiyorum belki biraz düşük maliyetli alırım ama halilarimi vermem
Bence vermezler birde kaç tl verecekler mesela

Back
X