Halının faturası mihalının faturasını bulabilirmisiniz..
benim krem rengi halım bildiğiniz pas renginde geri gelmişti.. ve akşamın bir körü resmen bırakıp kaçmışlardı ..
tüketici derneğine başvurdum faturamla beraber halımın parasını ödedi halı yıkama fabrikası..
Bize de bir gece 10 da aradılar teslim içinhalının faturasını bulabilirmisiniz..
benim krem rengi halım bildiğiniz pas renginde geri gelmişti.. ve akşamın bir körü resmen bırakıp kaçmışlardı ..
tüketici derneğine başvurdum faturamla beraber halımın parasını ödedi halı yıkama fabrikası..
Halının faturası mi
Yıkamacının verdiği kağıt mı?
halının ft sı..
Hımm tabi o duruyor cnmhalının ft sı..
Hımm tabi o duruyor cnm
Evet öyle yaparım tesekkurlertamam onunla tüketici koruma derneğine gidin elinizeki halının arkasındaki kağıdın fotosunu çekin ..
ama önce adamlar gelsin baksın bir kabul etmezlerse bunu yapın..
tüketici derneği parayı tahsil edip size ödüyor.
ben adamla telde çok cebelleştim halıyı alıp tekrar yıkayıp kamyonet tutmuşlar öyle göndediler ben bakıp kabul etmem dediğimde adam bende paralı tutuldum abla firmayla alakam yok dedi..
o sinirle ertesi gün gittim derneğe
Evet öyle yaparım tesekkurler
Nasıl bir saygı ama bu yani insan halıyı teslim ederken yırttıgını görmiyor mu ya
İyiki diğer halılarımı da vermemişim((
Size de gecmıs olsun :)
Ahahah:))) iyi yapmıssınız halletseymiş o halde hementşk ederim..
tutuşmuştu benimkiler adam arayıp biz halledecektik niye verdiniz tüketici derneğine falan demişti ki daha önce geçiştieip duruyordu beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?