• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halı yıkama rezaleti

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
Kızlar selam
10 gün evvel halılarımı yıkamaya verdim
İlk defa farklı bir şirkete verdim
Dün halılarımız geldi , evde temizlik vardı paketlerinden acmadım bugun sereriz diye
Az evvel eşimle paketleri açtık mutfak halım yırtılmış :((
Eşim daha posetinden cıkartırken bunun rengi solmuş dedi , tersini bir cevirdik ki yanları ve içine doğru bir karıs yırtılmış halı
Çok üzüldüm
Eşim hemen adami aradı
Adam yarın gelir bakarım bizden kaynaklı mi değil mi dedi

Yarın gelecek yıkamacı
Ben teslim kağıdını atmıstım çöpe
Sadece halıların arkasında firmalarıma ait kendi yapıstırma etiketleri var ve eşimin adı yazıyo
Halıcı bizden kaynaklı değil derse ne yapacağım
Eşim yenisini alacak mecbur diyor
2 sene evvel 300 tl ye almıstım
Adam kabul eder mi almayı gece gece sinirlendim

Rengini solduran duydum da bu kadar kötüsünü duymadım. Siz Nasıl yırtmış olabilirsiniz hiç anlamadım? Laf işte.

Benimde şansımdan mümkün mertebe vermemde bazen vermek gerekiyor, ne zamn versem overloğu patlak geliyor anlamadım napıyorlar halılarımıza..
Bizden kaynaklı dgl derlerse kabul etmezlerse tüketivi haklarına şikayet edicem mahkemeye vericem falan deyin ödesinler..

halının faturasını bulabilirmisiniz..
benim krem rengi halım bildiğiniz pas renginde geri gelmişti.. ve akşamın bir körü resmen bırakıp kaçmışlardı ..
tüketici derneğine başvurdum faturamla beraber halımın parasını ödedi halı yıkama fabrikası..

Benim de başıma ilk defa geldi
Çok cazgır biri de değilim adam bizden kaynaklı değilse susabilirim :)
Eşim peşine düşer ama yenisini istemek hakkımız mı yokda birsey demememiz mi gerekir

benim krem rengi halım bildiğiniz pas renginde geri gelmişti.. ve akşamın bir körü resmen bırakıp kaçmışlardı ..
tüketici derneğine başvurdum faturamla beraber halımın parasını ödedi halı yıkama fabrikası..
Halının faturası mi
Yıkamacının verdiği kağıt mı?

Bize de bir gece 10 da aradılar teslim için
Eşim erken gelin dedi
Snr 8 de geldiler

Hımm tabi o duruyor cnm

tamam onunla tüketici koruma derneğine gidin elinizeki halının arkasındaki kağıdın fotosunu çekin ..
ama önce adamlar gelsin baksın bir kabul etmezlerse bunu yapın..
tüketici derneği parayı tahsil edip size ödüyor.
ben adamla telde çok cebelleştim halıyı alıp tekrar yıkayıp kamyonet tutmuşlar öyle göndediler ben bakıp kabul etmem dediğimde adam bende paralı tutuldum abla firmayla alakam yok dedi..
o sinirle ertesi gün gittim derneğe

tamam onunla tüketici koruma derneğine gidin elinizeki halının arkasındaki kağıdın fotosunu çekin ..
ama önce adamlar gelsin baksın bir kabul etmezlerse bunu yapın..
tüketici derneği parayı tahsil edip size ödüyor.
ben adamla telde çok cebelleştim halıyı alıp tekrar yıkayıp kamyonet tutmuşlar öyle göndediler ben bakıp kabul etmem dediğimde adam bende paralı tutuldum abla firmayla alakam yok dedi..
o sinirle ertesi gün gittim derneğe
Evet öyle yaparım tesekkurler
Nasıl bir saygı ama bu yani insan halıyı teslim ederken yırttıgını görmiyor mu ya
İyiki diğer halılarımı da vermemişim :(((
Size de gecmıs olsun :)

Evet öyle yaparım tesekkurler
Nasıl bir saygı ama bu yani insan halıyı teslim ederken yırttıgını görmiyor mu ya
İyiki diğer halılarımı da vermemişim :KK43:((
Size de gecmıs olsun :)

tşk ederim..
tutuşmuştu benimkiler adam arayıp biz halledecektik niye verdiniz tüketici derneğine falan demişti ki daha önce geçiştieip duruyordu beni..

tşk ederim..
tutuşmuştu benimkiler adam arayıp biz halledecektik niye verdiniz tüketici derneğine falan demişti ki daha önce geçiştieip duruyordu beni..
Ahahah:))) iyi yapmıssınız halletseymiş o halde hemen

Konu sahibi sonuc ne oldu?
Bu yur konularda bilgi almak istiyorum. Yarin bizim basimiza gelmeecegi ne malum

Back
X