Halı yıkama makinası , gitar son eklenenler sayfa 13 de

Siz ne kadar düşünüyorsunuz??çok ağır değil kargo çok tutmaz diye düşünüyorum

günaydın canım valla çok hafif şeyler bile son alışverişlerimde 10 liraya yakın tuttu buda sonuçta kutusu filan var en az 15 tutar. zaten arzum marka filan makinalar var 40-50 ... bana sonuçta 30-40 TL y filan mal olmalı kargo dahil :31::31::31::ssz::ssz::ssz:

günaydın canım valla çok hafif şeyler bile son alışverişlerimde 10 liraya yakın tuttu buda sonuçta kutusu filan var en az 15 tutar. zaten arzum marka filan makinalar var 40-50 ... bana sonuçta 30-40 TL y filan mal olmalı kargo dahil :31::31::31::ssz::ssz::ssz:

Siz de kendinize göre haklısınız belki ama makinanın durumu iyi sonuçta marka bu markanın makinasınıda bu fiyata görmek bedava gibi bişey bence

Başka ekliceginiz ev eşyası aksesuar mutfak eşyası varmı.?arkadaş almıcaksa sorun bi ben alıcam puzzelları ve eksik parçası yok degilmi?

Bide yumurta pişirme makinam var resim ekleyemedim daha bu puzzelar satıldı ama taşınırken kırılan bi tane daha var çerçevesi kırıldı kendi sağlam isteyen olursa istediği fiyatı verip alabilir(hiçbirinin eksik parçası yoktur)

Bide yumurta pişirme makinam var resim ekleyemedim daha bu puzzelar satıldı ama taşınırken kırılan bi tane daha var çerçevesi kırıldı kendi sağlam isteyen olursa istediği fiyatı verip alabilir(hiçbirinin eksik parçası yoktur)

puzzellardan vazgeçerse ben almak istiyorum o çerçevesi yok dediginizle beraber yoksa tümden kalmış oluyor.başka aksesuar varmı ekliceginiz ?

taşındığım için satıyorum bazıları sıfır hiç kullanılmamıştır

işte bunu görmüştüm ya akşamdan beri bu onuyu arıyorum.teve aradaşa teşekürler.satıldı mı acaba .çalışıyor dimi kumandası var mı?=:10 tl olur mu fritöz markası nedir kullanım durumu nedir

işte bunu görmüştüm ya akşamdan beri bu onuyu arıyorum.teve aradaşa teşekürler.satıldı mı acaba .çalışıyor dimi kumandası var mı?=:10 tl olur mu fritöz markası nedir kullanım durumu nedir

Çalışıyor hiçbir sorunu yok kumandası var ben taşındım ve LCD aldım kendi uydu alıcısı vardı o yüzden kullanmadığım için veriyorum canım yaa zaten fiyatını çok uygun söyledim İnan bu bedava zaten.
Firitöz sıfır kutusundan çıkmadı kenwood marka düşünürsen onda indirim yaparım

Çalışıyor hiçbir sorunu yok kumandası var ben taşındım ve LCD aldım kendi uydu alıcısı vardı o yüzden kullanmadığım için veriyorum canım yaa zaten fiyatını çok uygun söyledim İnan bu bedava zaten.
Firitöz sıfır kutusundan çıkmadı kenwood marka düşünürsen onda indirim yaparım
fritöz küçük olanlardan mı kaç ltre kaça yaparsın.ben birde kargoyu hesap ediyorum ben manisada oturyorum

Elimde sıfır kullanılmamış gitar var fotoğraf ekliycem ilgilenen olursa fiyatta anlaşırız

Yumurta pişirme makinası isteğe bağlı katı rafadan 6 yumurtayı birden pişiriyor elektirîkli 10 tl

Back