• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı yıkama makinamı kullanamıyorum

royas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
547
3
46
Diğer
halı konusunda çok hassasım bu yüzden belli aralıklrla halılarımı yıkamak için halı yıkama makinası aldım yıkıyorum ama istediğim gibi olmuyor ,acaba kullanışındamı bi hata yapıyorum fazla ıslatmıyorum halıyı ve suyu çekerken fazla bastırmak gerekiyor yeterli olmuyormu anlamadım,makina sorunlu desem markasınıda yazıyım rowenta iyisi olduğunu ddüşünüyorum kullananlar varmı siz nasıl kullanıyorsunuz ayrıntılı anlatırmısınız lütfen,artık boşuna uğraşmak istemiyorum evde süs gibi duruyo makina

ben halı yıkama makinesini sevmiyorum canım.çünkü asla halıları ve koltukları temiz yıkayacağını düşünmüyorum.asla su ve fırça ile yıkamak gibi olmuyor bence:97:
eşim ısrarla gidip aldı halı için değil ama kanepelerde kullandık asla istediğim sonucu alamadım:19:ben halısını yıkayıp memnun olanı pek görmedim
sorun sende değil canım makineler iyi temizlemiyor.ben eşime hala kızıyorum niye aldın diye:23:

ben aslında her yıl yazın 1 kez sudan geçiririm kışında yıkayamadığım için yılda 1 kez halının temizliği için yeterli olmaz hiç bi temizlik suyla fırçayla yıkamak gibi olmuyor, halıyı bezle silmekten nefret ediyorum enazından bundan kurtulmak için makina alıyım dedim ama kullanamıyorum

bende aldım öylece duruyor,kullanmıyorum,kullanamıyorum bazen niye aldım acaba diye soruyorum,atsan atılmaz, satsan satılmaz ....

bana yardımcı olucak kimse yokmu fikirlerinizi bekliyorum hanmlar

Back