• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halı yanıgı

Birtekefem

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
830
3.412
113
Kızlar yollugumun üzerine maytapdan ateş sıçramış fark etmedim küçücük kıvılcım olmus bana futbol topu halının ucuna doğru tamda ortada olmayan bir yerinde top kadar bi yanık oluştu kestirmek istemiyorum açık kalacak o alan İnternete aynı halının parçasını yapıştırabilirsiniz diye okudum ama halıcı olmaz öyle şey demiş varmı yapan aranızda Bi cesaret denemek istiyorum

Bencede olmaz. Hem parçasını nereden bulacaksınız.üzerine saksı falan koyun olmazsa

Holdaki Yollugumun üzerine düştü saksı mümkün değil yani aynı aldığım halıcıdan alacağım

halının parcası ıcın halıcıya gıttıgınızde para odeyeceksınız
sonra o parcayı yanık halınıza yapıstırmak ıcın yapılan ısleme para odeyeceksınız
halınız cok pahalı yuzde yuz yun el dokuma halı falan mı ben anlamadım kestırın gıtsın ugrastıgınıza degmez yamalı daha kotu durur

Tabana kadar yanmadıysa, jiletle üstten üstten kazıyarak silmeye calısabilirsiniz. Halının durumunu görmeyince de işe yararmı bilmiyorum. bi resim atsanız halının

Kızlar yollugumun üzerine maytapdan ateş sıçramış fark etmedim küçücük kıvılcım olmus bana futbol topu halının ucuna doğru tamda ortada olmayan bir yerinde top kadar bi yanık oluştu kestirmek istemiyorum açık kalacak o alan İnternete aynı halının parçasını yapıştırabilirsiniz diye okudum ama halıcı olmaz öyle şey demiş varmı yapan aranızda Bi cesaret denemek istiyorum

Çok büyük bir yanık değilse zımpara kağıdı ile düzeltebilirsiniz eşimin sigara düşürdüğü halıya öyle yaptım ya da jiletle üzerinden alabilirsiniz

Oyle olmaz yama gibi ya kestirim o kısmı ya da yani alın
Yolluk mu hali mi bu

Yanık yeri kestirin öteki türlü yama gibi durur. Olmaz derseniz yeni halı alırsınız

Yeni halı almak belki masraflı olur ama halı örtüleri satılıyor onlardan alıp halınıza geçirebilirsiniz. Bazı modeller halı gibi tüylü falanda oluyor İnstagram’da vs sayfalar var ölçü verip yaptırabilirsiniz. Yada yaşadığınız yerde varsa alabilirsiniz. Aklıma bu geldi ☺️

Overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı yolluk paspas kenarına kamuflej kenarına overlok makinası. Beş dakikada yapılır hemen teslim edilir. (Üzgünüm tutamadim
kamuflej mi o_O "halı ,kilim , yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına overlok çekilir.5 dk'da yapılır hemen teslim edilir" değil miydi ya :halay::KK43::KK49: gece gece dilime dolandı ama kötü oldu pehh :(

konu sahibi, orayı kestir çok bir alan değilse yama yapma ya da çok şık halı örtüleri var geçmeli falan.onları bir araştır derim.

kamuflej mi o_O "halı ,kilim , yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına overlok çekilir.5 dk'da yapılır hemen teslim edilir" değil miydi ya :halay::KK43::KK49: gece gece dilime dolandı ama kötü oldu pehh :(

konu sahibi, orayı kestir çok bir alan değilse yama yapma ya da çok şık halı örtüleri var geçmeli falan.onları bir araştır derim.
Valla hatırlamıyorum uzun süredir gelmiyorlar 😂

Kestirdim kızlar yapacak bişey yok diye biraz kısa oldu ama olsun artık teşekkürler hepinize

Back
X