- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
- Konu Sahibi Birtekefem
-
Kızlar yollugumun üzerine maytapdan ateş sıçramış fark etmedim küçücük kıvılcım olmus bana futbol topu halının ucuna doğru tamda ortada olmayan bir yerinde top kadar bi yanık oluştu kestirmek istemiyorum açık kalacak o alan İnternete aynı halının parçasını yapıştırabilirsiniz diye okudum ama halıcı olmaz öyle şey demiş varmı yapan aranızda Bi cesaret denemek istiyorum
Oyle olmaz yama gibi ya kestirim o kısmı ya da yani alınKızlar yollugumun üzerine maytapdan ateş sıçramış fark etmedim küçücük kıvılcım olmus bana futbol topu halının ucuna doğru tamda ortada olmayan bir yerinde top kadar bi yanık oluştu kestirmek istemiyorum açık kalacak o alan İnternete aynı halının parçasını yapıştırabilirsiniz diye okudum ama halıcı olmaz öyle şey demiş varmı yapan aranızda Bi cesaret denemek istiyorum
kamuflej miOverlok makinesi ayağınıza geldi. Halı yolluk paspas kenarına kamuflej kenarına overlok makinası. Beş dakikada yapılır hemen teslim edilir. (Üzgünüm tutamadim
Valla hatırlamıyorum uzun süredir gelmiyorlarkamuflej mi"halı ,kilim , yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına overlok çekilir.5 dk'da yapılır hemen teslim edilir" değil miydi ya gece gece dilime dolandı ama kötü oldu pehh
konu sahibi, orayı kestir çok bir alan değilse yama yapma ya da çok şık halı örtüleri var geçmeli falan.onları bir araştır derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?