Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu halı ve perde seçiminde yardımınızı bekliyorum..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ocean_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
116
19
merhaba arkadaşlar oturma odama krem renkli, renkli yastıkları olan bir köşe takımı aldım.yastıkları sarı, mavi, yeşil, pembe ve kırmızı. perdeyi zebra düşünüyorum. krem renkte mi kırlent renklerinde mi bir halımı daha iyi olur. Yan fon perdeyi ne renk yaptırabilirim. mavi halı ve mavi renk yan fon da olabilir diye düşünüyorum ama kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.

arkadaşlar köşe takımının fotosunu ekledim. sadece kırlentler belirttiğim renklerde. önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Bence kırlentler yeterince hareket katacağı için perdeyi krem düşünün.. yan fonlarsa odadaki diğer objelerin renk ağırlığı da göz önüne alınarak kırlent renklerinden biri seçilebilir.. ya da eğer desensiz düzse koltuklar ve kırlentler, fonlar renkli desenli olabilir.. huzurla oturun inşallah gerisi kolay =)

Bence kırlentler yeterince hareket katacağı için perdeyi krem düşünün.. yan fonlarsa odadaki diğer objelerin renk ağırlığı da göz önüne alınarak kırlent renklerinden biri seçilebilir.. ya da eğer desensiz düzse koltuklar ve kırlentler, fonlar renkli desenli olabilir.. huzurla oturun inşallah gerisi kolay =)
teşekkür ederim canım. perdeyi ben de krem ya da kırık beyaz düşünüyorum. koltuk ve kırlentler desensiz düz. mavi olabilir diye düşünüyorum fikirlerini dikkate alacağım.

X