• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hali temizlemede puf nokta

asii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
394
1
116
Fransa
kizlar sakin patates ve sogan filelerini atmayin cok guzel hali temizliyor sabunlayin kopurtun halilariniz silin farki goreceksiniz:teytey:

halıya çay döktü sabah kızım...
sildim ama çıktı gibiydi...
kuruyunca tekrar gelmiş ya
nasıl çıkarabilirim acaba????fileyle normal sabun mu kullansam???

canım halına çay döküldüyse kolanya dök göreceksin lekeden eser kalmayacak

ben de böyle silerim canım,halılarda da koltuklarda da sonuç süper,parıl parıl parlar valla...
gerçi artık pek bi şey silebildiğim yok ama kaydirigubbakcemile3

ben de böyle silerim canım,halılarda da koltuklarda da sonuç süper,parıl parıl parlar valla...
gerçi artık pek bi şey silebildiğim yok ama kaydirigubbakcemile3
nasıl bacum bunu biraz açıklarmısın benbeyaz küçük havlularla siliyordum 3 er su yapıyordum

canım bende öyle siliyorum birde ben bu fileleri lavaboları ovmak ve çöp kutusunu yıkamakta da kullanıyorum. Bunuda deneyin memnun kalırsınız

evet canım bunu biliyodum annem bunlarla halıları yıkıyodu ve çok güzel temizliyo

aynı malzemeden banyo lifleri oluyo o zaman onlarla da yapabiliriz aynı işlemi

kizlar sakin patates ve sogan filelerini atmayin cok guzel hali temizliyor sabunlayin kopurtun halilariniz silin farki goreceksiniz:teytey:

canım benimde annem hatta tüm yakınlarım sağan ve patates lifi ile siler eskiden bu lifler daha güzeldi ama olsun çok güzel çıkartıyo köpürtüyo ayrıca halı ve koltukların dokusunu hiç bozmuyo herkese tavsiye ederimm..

kızlar beim halılarımdada lekeler vr
ama öyle renki değil
nası anlatsam
krem halımın rengi
yuvarlak yuvarlak beyazlıklar var
çok aşırı beyazda değil
nasıl çıkarıcam ben onlaro
halı şampuanı sabun sert fırçaylada sildim çıkmıyo yinede

bu konuyu gormem iyi oldu,,
sanirsam yine burda okunmustum ama bulamadim bi turlu....
halinin uzerine kirlenmesin diye ozel ortuler varmis heralde.........nasi bise onlar kullanan varmi acaba????

halı silmek için örgü lif kulanıyorum suya bulasık deterjanı kirçöz sampuan katıyorum onla siliyorum daha sonra durulama suyuna yumusatıcı katıyorum mısgibi benim kızım yemekleri falan tukurdugu boya kalemiyle halıları karalıyor keceli kalemi bile cıkartıyor cok sık halı silerim kirçöz birebir dünde annem matik deterjan kullan dedi ben onu arındıramıyorum sert kalıyor

bu konuyu gormem iyi oldu,,
sanirsam yine burda okunmustum ama bulamadim bi turlu....
halinin uzerine kirlenmesin diye ozel ortuler varmis heralde.........nasi bise onlar kullanan varmi acaba????

ben cocuk odasını polar örtülele kaplıyorum surgeyle bıle supurdumu kalkmıyor toplanmıyor tam halıyı kavrıyor cok kullanışlı ayrıca kilimde serebilirsin üstüne ben koridorlara alcam yazında halıyı kaldırıp onları sercem makınaya atıp temiz licem ohhhhkaydirigubbakcemile5

kızlar beim halılarımdada lekeler vr
ama öyle renki değil
nası anlatsam
krem halımın rengi
yuvarlak yuvarlak beyazlıklar var
çok aşırı beyazda değil
nasıl çıkarıcam ben onlaro
halı şampuanı sabun sert fırçaylada sildim çıkmıyo yinede

halı temizlemede tecrübe konuşturuyorum corbalar kusmuklar sutler boyalar kızım sagolsun kirçöz birebir birde renkliler için camasır suyu :lepi:

ben cocuk odasını polar örtülele kaplıyorum surgeyle bıle supurdumu kalkmıyor toplanmıyor tam halıyı kavrıyor cok kullanışlı ayrıca kilimde serebilirsin üstüne ben koridorlara alcam yazında halıyı kaldırıp onları sercem makınaya atıp temiz licem ohhhhkaydirigubbakcemile5

cok sagol canim,a.s.

ya biz bu soğan telislerini halı yıkarken kullanırız çokda işe yarar ama silmeye çok su bırakmazmı özellikle kotuk ve kanepelerde süngerinin su çektirmemeye özen gösterin halı yıkama makinası bile kullanmayın diyo mabilyacılar temizlik yapalım derken eşyaların ömrünü kısaltmış olmayalım

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. benim evim halı kaplı beyaza yakın bi sarı ve bu çok uzun tüylü kendinden desenli olanlarda. geçenlerde bi salaklık yapıp halının üzerinde makyaj çantamı düşürdüm sanırım içinden göz farları falan döküldü böyle kayu renkli lekeler oluştu. sonra ben onları ıslak mendille sildim o lekeler daha bi dağıldı sonra arap sabunu ile sildim şimdi leke yok ama o böyle diğer yerlere nazaran daha bi koyu renkli sanki nasıl çıkarabilirim bu kişrçöz etkili bişeymi işe yarıyormu ve halıya zarar vermez dimi

Back