- 17 Temmuz 2022
- 2.922
- 2.561
- 30
-
- Konu Sahibi Cucuthecatt
ince şönil halılar var ya onlardan ağır gelip zarar verir diye korktum ama bir şey olmaz dimiBen atıyorum sürekli. 600 sıkmaya at istersen. Sıkma olmadan kurutman cok zor
Kuzu tabiki bir şey olur olmaz diyemem elektronik eşya nihayetinde. Bazen hiçbir şey olmasa da bozulabiliyorlar yani. Ama ben şönil halılardan 4-5 tanesini pes pese yıkayıp asıyorum bazen öyle diyeyim sana. Her hafta da bebe ve beyaz halı sağ olsun 1 tane garanti yıkanıyor hava güzelse eğer… bu ara istanbul ve cevre iller hep yağmurlu. Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama kurutmayı da hesapla öyle atacaksan at… 600 sıkmada 24 saat sonra falan alıyordum. Biri daha kalın o daha üzün sürüyordu. 800 sıkmada ama hepsinde yarım günde kuruyordu. Sabah asıyordum çoğunda daha öğlen kuruyordu yani. Max sabah asar aksam alırsın. Havaya ona göre bak… Antalya da falansan, 3-4 saatte de kururince şönil halılar var ya onlardan ağır gelip zarar verir diye korktum ama bir şey olmaz dimi
Yok ben de yalovadayım yeni bebeğim var halıyı değiştircem artık onu da yıkayıp kaldırayım dedim küçükleri sürekli atıyorum ama bu biraz daha büyük makinayı bozarım diye korktum neyse denicem artık hakkımda hayırlısıKuzu tabiki bir şey olur olmaz diyemem elektronik eşya nihayetinde. Bazen hiçbir şey olmasa da bozulabiliyorlar yani. Ama ben şönil halılardan 4-5 tanesini pes pese yıkayıp asıyorum bazen öyle diyeyim sana. Her hafta da bebe ve beyaz halı sağ olsun 1 tane garanti yıkanıyor hava güzelse eğer… bu ara istanbul ve cevre iller hep yağmurlu. Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama kurutmayı da hesapla öyle atacaksan at… 600 sıkmada 24 saat sonra falan alıyordum. Biri daha kalın o daha üzün sürüyordu. 800 sıkmada ama hepsinde yarım günde kuruyordu. Sabah asıyordum çoğunda daha öğlen kuruyordu yani. Max sabah asar aksam alırsın. Havaya ona göre bak… Antalya da falansan, 3-4 saatte de kurur
Yaa ben de Yalova’lıyııım. Hatta yarın da Yalova’ya geliyorumm. Ay hemşerimi gördüğüme çok sevindimYok ben de yalovadayım yeni bebeğim var halıyı değiştircem artık onu da yıkayıp kaldırayım dedim küçükleri sürekli atıyorum ama bu biraz daha büyük makinayı bozarım diye korktum neyse denicem artık hakkımda hayırlısı
Aaa ilk defa yalovalı biriyle karşılaştım burdaYaa ben de Yalova’lıyııım. Hatta yarın da Yalova’ya geliyorumm. Ay hemşerimi gördüğüme çok sevindim
Ben deee ben deeAaa ilk defa yalovalı biriyle karşılaştım burdaben de gelin geldim buraya istanbuldan eşim yalovalı
Sabah sabah neşelendim diyaloğu görünceBen deee ben deebizde de tam tersine. Ben yalovadan istanbula gelin geldim