halı tavsiyesi

turkuazz_81

melis ela nur
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
204
4
43
slm herkese
salonum için halı almayı düşünüyorum hangi markayı tavsiye edersiniz? merinosun kataloğundan bir halı beğendim veronica 6623-60 ama görmediğim için kararsız kaldım aranızda merinos kullanan varmı ? koltuklarım grı tonundan minderlerinde azda olsa mor var halımıda morlu grili istiyorum bulabilirsem tabi D
hangi markayı tercih edeyim ?? çok fazla gezemiyorum 33 haftalık hamileyim sizin yorumlarınıza göre gidip bakıcam yardımınıza çoook ihtiyacım var ????

kızlar köşe takımım bu .
buna uygun bir halı arıyorum ama bulamadım maalesef (((
angora halı kullanan varmı aranızda yakın zamanda lillium serisinden birkaç model beğendim görmeye gidicem ama çevremde hiç bu halıları kullanan yok ((
atlantik halıdan patara serisinden v0130w olanı beğendim .:: ATLANTİK HALI ::. nasıl bir halı alayım çok kararsız kaldım doğumumda yakın artık almam gerek :)))

Eklentiler

• $PB280277.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 2.751
  • $PB280278.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 1.713
kesinlikle ve şiddetle SARAY halıyı tavsiye ediyorum hem kaliteli hem ömürlük annemler kullanıyo yıllardır çok halı markaları deiştik saray 1 numara çok adı çıkmış ürünler iyi deil özellikle festival kötü merinos orjinal ise iyi..dinarsuda eh işte ama saray muhteşem..ben halıcıdada çalıştım cnm..pişman olmayacaksın.yinede sen bilirsin..

canım çok çok tşkler fakat saray halıya gittim içinde çok az mor olan halı yok dediler sitelerine girip bakayım dedim ama renkler aynı olmadığı için kararsız kaldım yoksa bende saray halı almak istedim ama maalesef halıcılar sarayda yok diyorlar gidipde gördüklerim arasında atlantik halının birtane var eşim koyunludan as002 mürdüm gri modelini beğendi fakat ben içindeki beyazlar çok çiğ diye istemedim ((( birde enson angora halınn sitesinde güzel halılar gördüm ama kalitesini bilmiyorum birde görmem gerek saray halıdan sonra önereceğin halı markası hangisi olur canım ....

royal halıyı tek geçerim desenleriyle kalitesiye süper yıllardır kullanrız evimizde çok memnunuz..

salonumda kasmir hali kullaniyorum. duz bej rengi sadece kenarlarinda kahverengi deseni var. hic leke tutmuyor kaliteli birsey. hepsi ayni cikar mi bilemem ama ben memnunum.
salona hali bakiyorum cunku ben salonumu tamamen degistirmek istiyorum. gina geldi kahverengiden :) zaten halim hediye gelmisti koltuk rengine uyuyor diye kullanmistim cok benim tarzim degil yani. koltuklarimi satamazsam bile hic degilse halimi yenileyeyim de biraz degisiklik olsun istiyorum.
alirsam, begendigim bir model olduktan sonra tekrar kasmir hali alabilim.

Son düzenleme:
Mutfagimda royal bolero rolyef var aşigim bu haliya ilk basta pisman olup begenmemistim ama. tost makinesinden boylu boyunca yag damladi sildik cikti izi bile yok.salca cukulatali sut dokuldu islak mendille sildim cikti hemen. oturma odamda saray var.oglum mum boya surmus oda cikti silince. royal ve saray tavsiyem.pierr cardine de bak.

tatlım koltukların çok güzel ve sade
bence çok sade bir halı almalısın
ben şunu çok begendim
Tuğra Halı Aşiyan 02 K.KAHVE - Modern Halılar - Tuğra Halı - Marka Ev - Online Halı | Halı Modelleri | Halı Desenleri

Ben Angora kullanıyorum ve çok memnunum
Silmesi de kolay lekeler hemen çıkıyor.

Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım aslında. Çok beğendiğim bir tasarım var ama bir türlü bulamıyorum halıcılarda ve internette. Acaba özel dokutabileceğim bir yer var mı bildiğiniz kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…