• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı secımınde yardım lütfen kararsızım

pamukprenses60

Kocasının Prensesi=)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
778
454
323
herkese merhaba bugun kendıme yatak odama yolluk alıcam 2 parca 80*150 olanlardan şu kısalar varya ama angoraya merınosa baktım cok kararsızım bu aksam almam lazım bana bı yardım etsenız odamın renlklerını soyluyorum onceden beyaz kullanıyodum sıkıldım halı olarak.sımdı bellonadan almıstım ama uretımden kalkmıs mobılya rengını yıne bellonadan pablo yatak odası takımına cok benzıyor mobılya rengı aynı sadece aynalar sıyah bende perdelerım ıse yanı kanat perdelerım parlak grı yatak ortum kırmızılı sıyahlı çoğunlukla kullandıgım ama acık pembe kahve vs tonlardada mevcut yatak örtülerim simdi istedgım tarzda boyle canlı bı renk olması ama ne renk cok kararsız bır tipimdir bı el atsanız güzel bayanlar.umarım anlatabılmısımdır derdımı ayrıca yenı koltuk takımı aldım bu aksam gelıyolar yarında bı aksılık cıkmassa evın resımlerını paylasıcam İnşallah.

desene artık cok gec cunku suan resım yok anca eve gıdınce olur oda eve gıderken alcam zaten halı neyse artık evın resımlerını koyunca umarım begenılır:D

Güzel birsey secersin canım inşallah benimde halı sıkıntım var bir aydır koridor ve yatak odama beğenmedim gitti
aynen ya insan varya bır suru halıdan karar veremıyor illa yanında bırı olucak fıkır alısverısı yoksa olmuyor ben yapamıyorum cok kararsızım cok

Pembe yakışmaz gibime geldi çünkü parlak gri siyah ve sarımtrak kahve mobilya var turkuvaz onu daha iyi tamamlar gibime geldi...renkli istiyorum dediğiniz için
yoksa yine mobilyayı tamamliycak bir kahve tonu daha iyi gider gibi...

Pembe yakışmaz gibime geldi çünkü parlak gri siyah ve sarımtrak kahve mobilya var turkuvaz onu daha iyi tamamlar gibime geldi...renkli istiyorum dediğiniz için
yoksa yine mobilyayı tamamliycak bir kahve tonu daha iyi gider gibi...
daha onceden beyaz vardı zaten beyaz herseye gıdıyor ama sıkıldım o yuzden tavsıyenızı goz onunde bulundurcam cok saolun:KK36:

Back