Hali, perde, abiye, parfum, vintage ayakkabi, ev esyasi

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Merhabalar, kullanmadigim esyalari satiyorum. Hepsi temiz ve uygun fiyatli. Bir kismini simdi yukleyecegim, devami gelecek.

Merinos Hali: 125x200 cm, iki parcaya boldurmustum alirken. Kullanilmayan misafir odasinda duruyor, ustune cok az basildi. 120 TL

Vizon rengi ceket: Bianco Ballo marka 34 beden, 20 tl

Siyah ceket: Collezione marka, 36 beden. Tasinirken kemerini kaybettim, kumasi kadife gibi yumusacik. 15 tl

Avon Rare Pearls Parfum, 1-2 fis kullanilip begenilmedigi icin satista. Dopdolu, 30 TL

Vintage bilekten dolamali 37 no hakiki deri ayakkabi, atolyede ozel yapilmisti. Hic giyilmedi, sifir ama cok yillik. 30 TL

TAC marka Krem rengi tul ve fistik yesili fon perde, 1x3 pileli. Tam ebatini bilmiyorum, yere kadar. iki parca tul var,biri genis cam icin digeri dar balkon kapisi icin. Iki tul ve iki fon perde 150 tl, dekorasyonu degistirdigimiz icin bunlari kaldirdik. Ebatini olcecegim en kisa zamanda.

Eklentiler

• $IMAG7325.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 171
  • $IMAG7399.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 117
  • $IMAG7404.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 154
  • $IMAG7400.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
Siyah abiye asimetrik kesim, siyah $ali da var. Bir kez giyildi, 60 Tl.

Gri abiye, icinde saten krem rengi bir kat ve ustunde kolalanmis, akordeon halinde siyah tul var. Tulun ustinde boncuk ve pullu zarif isleme var.Giyilmemis haliyle dar, giyince vucuda gore acilip oturuyor. Cok guzel bir abiye, ozellikle mezuniyetler icin. 75 Tl

Sari abiye, hic giyilmedi. Ustunde ince simler var, simleri biraz dokuluyor sallayinca. 60 TL

Bordo abiye hic giyilmedi sifir, yanar doner tafta kumas. Gogsunde dantel uzerine boncuk islemeler var. Etegi ispanyol tarzi, yirtmaci acilinca icinden siyah tafta cikiyor. Ayni kumastan uzun kollu bolerosu da var. 75 TL

Eklentiler

• $IMAG7288_1_1.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 109
  • $IMAG7292_1.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 125
  • $IMAG7298_1.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 106
  • $IMAG7356_1.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 119
  • $IMAG7368.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 124
Ayakkabılar: Hepsi tertemiz. Kimisi sadece evde giyildi, arkası kapalı olan siyahlar ve beyaz olan hakiki deri. Her biri 20'şer TL

Siyahlar 37 Numara
Beyaz 35 numara (ama benim ayağım 36 ve bana oluyor)

Son düzenleme:
İlgilenen yok mu:44: Pazarlık yapılabilir, istediğiniz başka ürün olursa sorun elimde varsa söyleyeyim.

Mrb canm halinin ikisi toplam bu ölçüler ve bu fiyattami

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet iki parca 120 tl ve ikisi toplamda 1.25 x 2.00 metre, ben ikiye kestirmistim, odanin planina gore farkli yerlere sermistim. Cok az oymali gibi duruyor ama tam oymali degil. Renkleri cok guzel, su an orayi kardesime genc erkek odasi yapacagim icin bu haliyi istemiyor, daha erkeksi bir hali almak istiyor.

Anladim canm sağol ilgilendiğini için çok hoşuma gitti ama benim odama küçük

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek - LCW XSide içi polar, elyaf mont. L Beden. Çok kalın değil ama soğuk havada sıcacık tutuyor. Sol kolunda 1,5 cm uzunluğunda bir kesik var, neden olduğunu bilmiyorum. Tertemiz yepyeni mont 13 TL

Erkek - Colin's mont çok çok az giyildi. Gıcır gıcır çok kaliteli, kardeşime hediye almıştık ama omuzları geniş geldi. L beden. 25 TL

XINT kapşonlu triko M-L beden 10 TL
Abercrombie & Fitch kapşonlu sweat M-L bedeb 10 TL

LCW enine mor çizgili sweat L beden 7 TL
LCW bordo sweat M beden 7 TL
Mavi füme-beyaz çizgili kazak L beden 7 TL (kol lastik örgüsünde biraz deformasyon var ama çok kaliteli bir kazak)
LCW Mavi-Lacivert kazak M-L beden 7 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…