Halı ortusu

yagmurgozlum54

Büyük insɑn dinlemeyi bilendir
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
891
237
Merhaba Arkadaslar,
Elimde 3,5 metrekare Pembe uzerıne rengarenk kelebek desenlı ve 6 Metrekare Tas desenli gul kurusu rengınde welsoft leke tutmayan,tuylenmeyen halı ortusu var.
Cocuk odasını ve salonu yenıledıgımız ıcın ıhtıyac kalmadı,dosya boyutundan dolayı kendı elımdekılerın resmını yukleyemedım, fotograflar ınternetten alıntıdır.
Elımdekıler bırebır aynı ısteyenlere whatsapptan orjınal fotografları atabılırım

Eklentiler

• pudra halı ortusu.jpg
    pudra halı ortusu.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 707
  • kelebek halı ortusu.jpg
    kelebek halı ortusu.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 1.080
Son düzenleme:
Merhaba fiyat ne düşünüyorsunuz siz. Sonuçta 2. El olmuş benim en fazla 6 m2 ye verebileceğim fiyat 35 tldir

Merhaba fiyat 6 metrekare için 65tl 3.5 metrekare için 45 TL sizde arkadaşın yaptığı gibi o parayla sifir polar örtü alabilirsiniz

Canim senin sattigin ama ikinci el olmus artik zaten sifiri 70tl ben kac yere sordum pazarda 50 tlye de var ayni mal

25 tı sımdı 70 mı oldu :)) ha gayret bıraz daha cıkarsan aldıgım fıyatı yakalayacaksın pazardakıler tuylenme yapıyor ve lekesı cıkmıyor sana sureklı savunma yapmak zorunda degılım rıca etsem almayı dusunmuyorsan konumu takıp etmeyı bırakırmısın

25 tı sımdı 70 mı oldu :)) ha gayret bıraz daha cıkarsan aldıgım fıyatı yakalayacaksın pazardakıler tuylenme yapıyor ve lekesı cıkmıyor sana sureklı savunma yapmak zorunda degılım rıca etsem almayı dusunmuyorsan konumu takıp etmeyı bırakırmısın
Hayir benm aldigim 25tl yalan soylemiyorum neden soyluyum senin ortulerin aynisi burda o fiyat seninle muhattap olamicam bu kadar kendini onemseme mesajimdan alinti yapip yapip beni cevap vermeye zorluyorsun yazma kardesim yazma

X