Halı markalarıyla ilgili yardım lütfen..

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
Merhaba kızlari, halı alıcam ,ama markalarda kararsızım, shagy halıları cok begeniyorum, ikea magazasındaki haılarıda cok beğendim, sadelerdi. Kullanan varmı hiç?

Dinarsu , merinos, saray, royal hangisini daha cok önerirsiniz kalite olarak.Yada başka markalar var mı önerdiğiniz. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

bir de salona ,yatak odasına, oturma odasına shagy alayım diyorum kararsızım ama markada karar versem daha kolay olacak seçimlerim, royal halıyıda begeniyorum ama pahalı sanırım. kalitesi değermi iyimidir bilemedim.

saray halı kaliteli diye okudum yorumlardan.
merinos için pek iyi bi yorum okumadım forumda.
umarım yardımcı olursunuz arkadaşlarım

Son düzenleme:
ben açıkcası uzun tüylü halıları beğenmiyorum tozu hapis ediyor bebek olunca sorun olabiliyor zamanla çirkinleşiyor ve modası geçecek bir model.size tavsiye edebileceğim özellikleri ile yazayım eger zemin taş benzeri ise merinos oymalı yün halılar çok kalın oluyor soğuk geçirmiyor.açık rengi bile kolay temizleniyor ama bir kaç yıl yün problemi oluyor.kaşmir halı dışarı yün vermiyor ama merinos kadar kalın yapıda değil parke zemin için uygun.bu arada merinos halıyı elde yıkamayazsınız suyu görünce inanılmaz ağırlaşıyor.paspasları bile :))) hem ucuz olsun hemde fena olmasın derseniz ipek halı var çok süper bir kalitede olmamakla birlikte fiyatını göz önüne alırsanız süperleşebiliyor :))) birde hangi halı olursa olsun çok uzun ömürlü oluyor.bunuda göz önüne alın.seçiminiz en olursa güle güle kullanın.

Ben çok zor karar veren bir insan olduğum için bu aralar çok halıcı gezdim.sana bende herkes gibi bir numara olarak sarayı ve hatta sembol serisini öneririrm rengi solmaz leke tumaz kullanışlıdır ama fiyatı pahalı biraz.ben tanıdık bir bayimiz vardı ödeme kolaylığı da yaptı o yüzden royalin natura serisinden aldım.pişman değilim leke tutmuyor çok ta güzel duruyor seviyorum .uzun lafın kısası ya royal ya da saray derim. sarayıda annem kullanıyo çok memnun.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Bende cok kararsızım
saray ve royale bakıcam bende özellikle leke tutmamasını istiyorum yada bişey dökülürse silinince en azından leke gözükmesin belirgin bi şekilde istiyorum.

bende yarın bakacağım kısmet ise .angora nın selenyumunu gösterdi hakıcı bana ilk olarak 3 farklı iplik kullanmış cins olarak hem shaggy tarzı hem farklı ama ipek shaggy miş desenleri güzel uzun ipli olan kısmıda var olmayınıda 3 boyut vermişler ama kullanışlımı bilemem.sarayı çok övdüler ama arkadaş koyunlu al dedi yün al dedi taş gibi:)

shagy halı görüntü olarak güzel dursada çok kullanışlı bir halı değil.süpürmesi çok zor oluyor ne kadar süpürürsen süpür içinde mutlaka birşeyler kalıyor.özellikle oturma odası ve koridor için asla kullanılmamalı.
İlla shagy diyorsan salon için düşünebilirsin. Shagy halıda önemli olan içinde polipren malzeme olmamasıymış.piyasadaki sahagylerin çoğundada polipren var.Satıcılar zaten hangi marka olursa olsun shagy için garanti vermiyor bunlar halı değil dekor amaçlı halı görünümlü ürünler diyorlar.

sarayın simli shaggy olan serisinden 2 modeli begendim, simli shagy nasıl olur pek bilmiyorum yakından görücem. modelini çokbegendim. salona almak istiyorum bakalım

Back
X