• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı lekesi nolur yardım :(

Karpatyam

Anne adayı :)
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
897
733
23
kızlar acemılık acemılık dız boyu acemlık şu a101 bım gıbı marketlerde satılan her turlu şey temızleyıcı genelde adı aspirin vs oluyor onu halıma sıktım bı kaç ufak tefek çay lekesı var dıe veeeee uvvvvvv bembeyaz halım oldu gri :( napcam ben netcem ben bıttım bı suru para verıp aldıgım halımı değiştirme şansımda yok aıle facıası olur eşim kıtır kıtır keser benı yardım :(

Aspirin gibi seyler agartici iceriyo fakat senn halinn beyaz olmasina ragmen griye donmesi sknti bndr mutfaktaki halimi silmistim malesef aspirinle gri olan yerleri beyaz olan yerlere dagildi kac kere yikattim ama gecmedi gitti guzelim hali dedim ve kullaniyorum yapacak bisey yok ama soke bisey var tam olarak adini hatirlamiyorum bi hali sampuani var sıktign anda kopurerek kabarmaya basliyo kendn sulandirip sıkıyosun baya etkili olmustu ama malesef eskisi gibi olmuyo tabi

Aspirin gibi seyler agartici iceriyo fakat senn halinn beyaz olmasina ragmen griye donmesi sknti bndr mutfaktaki halimi silmistim malesef aspirinle gri olan yerleri beyaz olan yerlere dagildi kac kere yikattim ama gecmedi gitti guzelim hali dedim ve kullaniyorum yapacak bisey yok ama soke bisey var tam olarak adini hatirlamiyorum bi hali sampuani var sıktign anda kopurerek kabarmaya basliyo kendn sulandirip sıkıyosun baya etkili olmustu ama malesef eskisi gibi olmuyo tabi
ay cok kotu ya umarım halıcılar cıkartır lekeyı naparım bılmıyorum eve bı gelsın ıkı gune gelır dedıelr cıkmazsa buyurun cenaze namazına bendede var hata bı halıya 800 lıra bayıldım al leke oldu eyvahkı eyvah bı şekılde çare bulacam yok yolu :skandal:umarım cok etkılı bı yontem bılen brı yazarda bızede akıl olur:temizlik:

Karbonat ile sirke her derde deva karistir orayi sil orasini cozer... oda olmadi(tabi beyaz a donusmesini istiosan) camasir ve tul beyazlaticilar var guvenilir bi mrka al onunla sil.bulasik makinesi parlaticisinida halidaki lekeler icin kullanan lar var bende denmistim buda bidaha leke olursa oneri olrak soledim..

Karbonat ile sirke her derde deva karistir orayi sil orasini cozer... oda olmadi(tabi beyaz a donusmesini istiosan) camasir ve tul beyazlaticilar var guvenilir bi mrka al onunla sil.bulasik makinesi parlaticisinida halidaki lekeler icin kullanan lar var bende denmistim buda bidaha leke olursa oneri olrak soledim..
teşekkürler canım muhakkak bu dedıklerınızı sırayla deneyeceım resmen deney yapcam halı uzerınde bırınden bırı başarılı olur umarım olmazsa zaten yapcak bişe yok her halıyle kotu duruyor zaten :)

Halının şuan ki haline fayda eder mi bilmiyorum ama ben naturalive diye bi markanın leke çıkarıcısini kullanıyorum çok memnunum. Herşeyden kullanıyorum giysilerde flanda

Sana tavsiyr benim de halilarimin cogu beyaz leke olur olmaz islak beze bulasik makinasının parlaticisini döküp siliyorum hic bir sey kalmiyo tavsiye ederim.
Bir de size bi tavsiye daha mikrofiber bezle beyaz bir hali ya da koltugunuzu silmeyin bezin rengi çıkıyor. Bi kere halima cay dokuldu sildim maviydi bezin rengi halimda mavimsi leke kaldi malesef :(

Back
X