Halı konusunda yardım edebilirmisiniz?

sxuxperanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
642
0
Arkadaşlar koridorumun ve mutfağımın halısını değiştirmek istiyorum.İstikbalin deco halılarında %50 indirim olduğunu gördüm.Bu halılar hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.Halıların kullanma talimatında yıkamayız yazıyormuş.Koridor ve mutfak çabuk kirlenen yerler olduğu için yıkanmadan olmaz sizce kullanışlı olurmu.kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum... :uhm:

Bende değiştirmek istiyorum. Size gelen fikirlerden yararlaniyim bari:nazar:

Ay şimdi baktımda Deco'nun sitesine, hakkaten yıkamayınız diyor , niyeki:nazar:, yıkamayınca nasıl olcek. Ama iki model beğendim, süper. Trendy konseptinde Fashion 774 ve 775. Tam benim salona göre. Ben hafta sonu bi yokliyim bizim Decocuyu.kaydirigubbakcemile5

Evet canım modeller çok harika fiyatlarda indirimli olunca gayet uygun.Ama tek kafama takılan yıkanmaz oluşu .acaba yıkansa ne olur kullanıpta yıkayan arkadaşlar varmı bu konularda yardım ederlerse ben akşam üstü çıkıp bakıcam.satıcılar tabi hiç bir problem olmaz diyicek ama ben bizzat kullanaların fikirlerini almak istiyorum.

ben gümüşsuyu ve kaşmirin halılarını kullanıyorum çok memnunum...kaydirigubbakcemile5
ama bira tuzlu..:1no2:
gerçi şimdi kaşmirde 1 alana 1 bedava bence çok iyi bi bak istersen.....
benneyaptımki

ben gümüşsuyu ve kaşmirin halılarını kullanıyorum çok memnunum...kaydirigubbakcemile5
ama bira tuzlu..:1no2:
gerçi şimdi kaşmirde 1 alana 1 bedava bence çok iyi bi bak istersen.....
benneyaptımki

teşekkürler canım.Baktım sitelerine ama fiyat listesi göremedim.Eşime şimdi bir oraya bir buraya yaptıramam.Pek sevmez mağaza gezmeyi.İstikbalın fiyat listesi çok açık olduğu için daha rahat düşünebiliyorsun.

En iyisi gidip yerinde görmek tabi. Bu arada Deco'nun fiyatlarda amma fahişmiş he. %50 indirimli hali bile diğer halılara göre pahalı sanki.fisfisfis

Değil canım ben pazar günü evkura gittim halılar orda baya uygun .salonuma ordan halı almıştım.ve memenundumda ama istikbalda ki indirimden dolayı birde istikbale bakmayı düşündüm.evkurdaki halılarla istikbalden beğendiğim halı arasındaki fiyat farkı 36 tl.ıstikbal sadece 36 lira daha fazla buda kafamı karıştırdı.Ama tek sorun halıların yıkanmamsı nasıl temizlenir yıkanmadan halı ?

Yıkamayınız diyor çünkü yıkanınca renk veriyor ve dağılıyor çok kullanışsız halıları aldım ve aynen çöpe attım iki tane halısını tavsiye etmiyorum kaşmirdede bir alana bir bedava indirim sayılır ama kaşmiri kullanmadım onun hakkında yorumum yok.

Yıkamayınız diyor çünkü yıkanınca renk veriyor ve dağılıyor çok kullanışsız halıları aldım ve aynen çöpe attım iki tane halısını tavsiye etmiyorum kaşmirdede bir alana bir bedava indirim sayılır ama kaşmiri kullanmadım onun hakkında yorumum yok.

Abbooov:1shok:, hemide Deco ha.

Kaşmirede baktım öyle işe yarar birşey yok sanki.:nazar:

Ayy işte napyım yaa.bu soruyu soran bir arkadaş daha olmuş deco halı kullanan varmı diye sorular sorunlar bölümüne açmış konuyu ona gelen cevaplar gayet olumlu olmuş ama bir sonucada bağlanmamış konu.

koridorumda kaşmirin romantik 0003-05 ini kullanıyorum iki yıldır çok memnunum kızlar tavsiye ederim..

Kuzum gittim istikbale baktım ama katalogda beğendiğim model yoktu.getirticekler .
Halıyı yıkama konusunu sordum harmoni serisinde sorun yok dedi yıkanabilir dedi.Daha doğrusu eskiden üüretilen bir halı gösterdi halının altı yapıştırmaymış ve kesinlikle yıkanmıyormuş.Ama diğer halılarda öyle bir sorun yok dedi.Benim vaktim kısıtlıydı ve beğendiğim halıda olmayınca karar veremeden döndüm.

Hala istikbal deco halı kullanan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.yardım edin arkadaşlar...

Ne yani şimdi sadece eskiden üretilen halının altı yapıştırmaymış da onun içinmi yakamayınız diyorlar. Garip yaaa. Halı yıkamadan olurmu allasen.:nazar:

bütün halılarda yıkanmaz yazıyor ,silinir diyo sadece atlantik halının yıkananı varmış bayisi söylemişti

X