- 3 Ekim 2007
- 14.288
- 34.798
- 39
oturma odam dar,açık renk ferah ferah olsun deyip bu şekilde döşedim zamanında.tabi o zamanlar 2 kişilik aileyiz,hiç problem yok.şu an 14aylık bir kızım var ve neler yaptığını tahmin ediyorsunuzdur.bıkmış durumdayım.kanepelere örtü yaptıracağım yaza,ama öyle fırfırlı falan değil,sade.kanepenin döşeme kumaşından olsun,örtü olduğu belli olmasın istiyorum.halıyı da değiştirecğim.koltukların orjnal haline uyan bir renk,kiri de göstermesin diyerek kahve tonlarında almak niyetndeyim.
şimdiii,kahve halıya uyacak,hem de her lekeyi şak diye göstermeyecek örtü olsun da,ne rek olsun?bu konularda çok başarılı değilim,tavsiyelerinizi bekliyorum.eğer evinde kullanan varsa şu örtü denen meredi,fotoğrafla destekleyecek olana da ayrı bir duacı olurum:)
*fotoğrafı aşağıya eklemeyi deneyeceğim umarım başarırım.
şimdiii,kahve halıya uyacak,hem de her lekeyi şak diye göstermeyecek örtü olsun da,ne rek olsun?bu konularda çok başarılı değilim,tavsiyelerinizi bekliyorum.eğer evinde kullanan varsa şu örtü denen meredi,fotoğrafla destekleyecek olana da ayrı bir duacı olurum:)
*fotoğrafı aşağıya eklemeyi deneyeceğim umarım başarırım.